2020-08-13 00:48

Două maşini de poliţie s-au ciocnit în Cluj-Napoca. Agenţii au plecat de la locul accidentului

 |  10:14
Două maşini de poliţie s-au ciocnit în Cluj-Napoca. Agenţii au plecat de la locul accidentului

Două maşini de poliţie s-au ciocnit într-o intersecţie din centrul oraşului Cluj-Napoca, iar agenţii au fugit de la locul accidentului, scrie ziarulclujean.ro. De asemenea, alte trei maşini parcate au fost avariate în urma impactului.

Potrivit sursei citate, unul dintre proprietari a găsit în geam un bilet în care i se cerea să meargă la poliţie, unde a aflat ce s-a întâmplat.

"Mi-au lăsat bilet că a fost lovită, dar să mă prezint la Poliţie şi m-au tot purtat că ba era liber nu ştiu care, ba era pe teren. Oricum, unul era pe contrasens pe sens unic, în misiune, şi unul era în trecere. Mi-a fost lovită mașina pe strada Baba Novac din Cluj-Napoca. Am fost la poliție și după mai multe plimbari pe la ei am aflat cine mi-a lovit mașina și cum s-a întamplat. Pe scurt: Două mașini de poliție s-au ciocnit într-o intersecție și au ricoșat în mașina mea și de acolo în alte două mașini", a spus bărbatul.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-22Parerea ta...

GICA
23 Mai 2015

Sa ii sărută in fund pe toti pe care ii poreclesti garcea!!!
GICA
23 Mai 2015

Rectific.Sa ii saruti..
EU
05 Mai 2011

nelutule,pune mana si citeste pentru ca citind nu vei deveni mai destept ci mai informat...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz