2020-07-07 19:46

Două persoane, soţ şi soţie au murit într-un accident de circulaţie. Fiica lor a fost transportată de urgenţă la spital

 |  12:20
Două persoane, soţ şi soţie au murit într-un accident de circulaţie. Fiica lor a fost transportată de urgenţă la spital

Două persoane, sot și soție, au murit, iar fiica acestora a fost transportată de urgenţă la spital, în urma unui accident de circulaţie care s-a produs sâmbătă noapte pe E 578, în municipiul Toplița. Maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Gheorghe Filip, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Harghita, a precizat, că accidentul s-a produs pe drumul european E578, în fața Mănăstirii ”Sfântul Ilie” din municipiul Toplița, după ce un șofer a pierdut controlul volanului într-o curbă pe fondul vitezei și a carosabilului umed, iar autoturismul s-a răsturnat.

”Șoferul a ajuns cu mașina în șanțul de pe marginea drumului, unde a mai rulat circa 20 de metri, după care s-a izbit violent de un cap de pod și apoi s-a răsturnat”, a precizat Gheorghe Filip.

Două persoane, soţ şi soţie, au rămas încarcerați în urma accidentului, fiind nevoie de intervenția echiajului specializat de la Garda de intervenție Toplița.

Şeful Centrului Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Ovidiu Dudu, a declarat că șoferul în vârstă de în vârstă de 47 de ani a murit pe loc, iar la scurt timp a murit și soția acestuia, de 49 de ani.

Fiica lor, în vârstă de 18 ani, aflată pe bancheta din spate, a fost rănită grav, fiind scoasă din mașină de pompieri, preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Toplița.

Medicii au stabilit în urma investigaţiei că fata are o fractură dislocată de femur drept și au hotărât ca aceasta să fie transferată la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Mureș, unde a fost internată la secția ortopedie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz