2019-10-15 21:53

DRAGNEA a făcut ANUNȚUL: „Toți miniștrii PSD au demisionat, facem un nou Guvern cu ALDE!”

 |  22:56
DRAGNEA a făcut ANUNȚUL: „Toți miniștrii PSD au demisionat, facem un nou Guvern cu ALDE!”

Toți miniștrii din PSD și-au prezentat demisiile, a anunțat, miercuri seară, președintele social-democraților, Liviu Dragnea.

"Toți membri PSD din Guvern și-au prezentat demisiile înainte de CExN și nu vorbim de celebrele demisii în alb", a spus Dragnea, potrivit Agerpres.

El a precizat că, alături de ALDE, PSD este pregătit să formeze un nou Guvern.

Dragnea a mai susținut că, potrivit analizei activității Guvernului, direcția este bună, dar că unii miniștri nu au luat în serios programul de guvernare.

"Analizând acest document, majoritatea colegilor au tras concluzia, inclusiv eu, că o parte din membrii Guvernului nu au luat în serios programul de guvernare", a afirmat Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-14Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Iun 2017

ce a mai ramas din ALDE cu gruparea Dragnea din PSD nu vor putea sa treaca un nou guvern prin parlament....deci ajungem la anticipate..BYE BYE amorezii Dragnea si Tariceanu...va scufundati cu Titanicul..sobolanii deja v-au parasit corabia gaurita
ANONIM
15 Iun 2017

UN PUSCARIAS PRECUM REPETENTUL NATIUNII DRAC-NEA, UN PUSCARIABIL PRECUM DARIUS VALCOV , O CHILOTAREASA PRECUM OLPUTA SI NIMFOMANU PROSTARICEANU FAC EVALUARI LA NIVEL NATIONAL EUROPEAN SI MONDIAL, VA DATI SEAMA UNDE ESTE SITUATA RO PE HARTA LUMII DE ACESTI POLITRUCI MULT SUB AFRICA, ASIA SI AMERICA LATINA. E CAZUL SA INTERVINA ARMATA NATO.
NEDUMERITUL
15 Iun 2017

Dragnea si Valcov sunt doi fosti PDL-isti care dinamiteaza PSD-ul...o fi bine sau rau?sa ne spuna cine e PSD-ist cum e
@ANONIM
15 Iun 2017

puscarias ? repetent?!Mai onanie iti dai seama ce spui?Dar atunci Iohannisul vostru ce este UN VARF DE LANCE SOROSIST presedinte pus de servicii presedinte impostor hot de case vanzator de copii
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Avem Grindeanu, așteptăm Guvern Avem premier, dar nu avem încă Guvern. În penultima zi a anului, când este deja prea târziu pentru a mai avea un Executiv funcțional PSD-ALDE care să mai decidă ceva în 2016, președintele Iohannis l-a desemnat ca prim-ministru pe Sorin Grindeanu, a doua propunere scoasă din mânecă de Liviu Dragnea
30 Dec 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray