2019-09-18 17:27

Dragnea cere PLÂNGERE PENALĂ pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis

 |  19:06
Dragnea cere PLÂNGERE PENALĂ pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis

Liviu Dragnea a cerut în discursul din Consiliul Naţional al PSD ca Mircea Drăghici, trezorierul PSD, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva preşedintelui Klaus Iohannis.

"Deasupra tuturor este Iohannis care tradează interesele României şi spune de foarte mult timp că Guvenul României nu este pregătit să preia preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Acesta este act de trădare a intereselor naţionale. Domnule Drăghici, împreună cu domnul Iordache, şi cu sprijinul domnului Toader, vă rog ca dupa Anul Nou să depuneţi acea plangere pentru înaltă trădare impotriva lui Iohannis”, a cerut Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-18Parerea ta...

ANONIM
16 Dec 2018

Cand duci hotiile in Brazilia nu- inalta tradare ? , dar cand furi la referendum unde voteaza si mortii din Teleorman ? .Cand furi banii de hrana a copiilor orfani din Teleorman nu-i inalta tradare ?. Cand furi 21 milioane de euro si esti anchetat de OLAF nu-i inalta tradare ? Cand furi bratul Belina si il treci in proprietate privata , nu-i inalta tradare ? Cand ai hotel in Alexandria facut din hotii nu-i inalta tradare ? Cand distrugi justitia pentru a scapade puscarie tu si camarila ta de borfasi , nu-i inalta tradarre ? Cand gazezi 100000 de romani pasnici , nu-i inalta tradare ? Cand izolezi Romania in plan extern nu-i inalta tradare ? Cand ai indatorat Romania cu 100 miliarde euro nu-i inalta tradare ? Cand mor copii de rujeola in spitale , nu-i inalta tradare ?. La toate aceste intrebari sa raspunda puscariasul draknea.
ANONIM
17 Dec 2018

tepes treb sa vina sa va tepuiasca
MARINELU
17 Dec 2018

Viitor de aur tara are! De exemplu DISTRUGEREA TARI CU UN I! :)))
ANONIM
17 Dec 2018

MATA A TRADAT NATIA ROMANA CIND T-EA FACUT . AM VECINI CARE TE CUNOASTE SI ARE RUDE LINGA UNA DIN PADURILE TELE , INGRADITA CU GARD . VEDE PORCI MISTRETI MORTI LINGA GARD . IAR PAZNICI II INGROAPA LA SUPRAFATA NUMAI SA NU SE VADA , SA SCAPE DE EI . LE ESTE FRICA SA NU VINA MOLIMA LA EI
ANONIM
19 Dec 2018

Pare oarecum evident faptul că de moș Nicolae și chiar și de Crăciun, trezorierul PSD, nu așteaptă de la "Santa Klaus" ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray