2019-05-26 09:08


Dragnea, CERERE fermă pentru Tudorel Toader: ”Codurile Penale trebuie să intre în vigoare cât mai REPEDE”

 |  22:05
Dragnea, CERERE fermă pentru Tudorel Toader: ”Codurile Penale trebuie să intre în vigoare cât mai REPEDE”

Liviu Dragnea i-a solicitat, joi seară, lui Tudorel Toader să finalizeze cât mai rapid textul ordonanței de urgență pentru modificarea Codurilor Penal, astfel încât ea să fie adoptată de Guvern.

Liviu Dragnea susține că trebuie să intre în vigoare cât mai repede, iar dacă va fi nevoie de o OUG în acest sens, se va da.

”Sunt fericit. S-au întâmplat lucruri bune în țară. Și nu am cuvinte ca să vă mulțumim ce ați făcut pentru noi în acești doi ani de zile.  Nu aveți cum să nu recunoașteți. Au fost presiuni foarte mari asupra dumneavoastră. Cu toate astea nu v-ați frânt. Ați rezistat. Cât mai repede trebuie să intre în vigoare Codurile Penale. S-a pus în discuție să dăm și o ordonanță de urgență în acest sens. Ministrul Justiției trebuie să prezinte lucrurile premierului Viorica Dăncilă, să nu mai amânte. Aceste coduri trebuie adoptate. Nu e pentru mine. E o decizie politică.  E un obiectiv major, nu e o glumă.”, a declarat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-13

TAGURI: dragnea, tudorel toader, ordonanta de urgenta, codurile penale, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Dec 2018

NU MAI POTI SA TE PIS , CA DA ASTIA O GRAMADA DE PIZDE DE URGENTA DE TELEORMAN . LA FACUT MASA AVORTAT
ANONIM
27 Dec 2018

Bravo ,un adevarat om acest Dragnea Un adevarat barbat de stat Bravo!
ANONIM
28 Dec 2018

Opinați și că pe domnul Liviu Dragnea îl recomandă totuși și faptul că este tovarăș de politică cu "beizadeaua" doamnei Zina Dumitrescu, domnul Călin Tăriceanu ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG