2019-10-22 09:02

DRAGNEA, despre suspendarea lui COLDEA: „Trebuie audiat HELLVIG, șeful SRI!”

 |  21:28
DRAGNEA, despre suspendarea lui COLDEA: „Trebuie audiat HELLVIG, șeful SRI!”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că noua Comisie de control parlamentar al SRI, care se va constitui luni, după votul plenului reunit al Parlamentului, trebuie să-l cheme la audieri pe directorul SRI, Eduard Hellvig, pentru clarificărea suspendării generalului Florian Coldea.

„S-a discutat dacă noua Comisie SRI ar trebui să ancheteze aceste lucruri (suspendarea generalului Florian Coldea, n.r.). După părerea mea, noua Comisie SRI trebuie să facă acest lucru, să-l cheme la audieri pe Eduard Hellvig. Cred că şi el doreşte (...) O audiere fără patimă, făcută serios, este în beneficiul tuturor, şi al SRI, şi al Parlamentului, şi a opiniei publice”, a spus Dragnea, la Antena 3, potrivit Mediafax.

El a opinat că, la aceste audieri, Hellvig va avea posibilitatea ca, într-un mediu oficial, instituţional, să răspundă la întrebări şi să lămurească multe lucruri care trebuie lămurite.

„Instituţia e mult prea importantă, pentru că este vorba despre credibilitatea SRI, unde lucrează oameni profesionişti. O audiere civilizată, fără patimă, dar foarte serioasă, este necesară”, a mai spus Dragnea.

El a precizat că luni plenul reunit va vota constituirea Comisiei de control parlamentar al SRI, dar şi al SIE.

Adjunctul SRI, Florian Coldea, a fost suspendat din funcţie în urmă cu câteva zile după dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiţă. Fostul parlamentar a vorbit, în mai multe înregistrări difuzate de România TV, despre relaţia sa cu Coldea, vacanţele petrecute împreună cu familia acestuia dar şi cum s-a întâlnit foarte des, în sediile SRI, cu Laura Codruţa Kovesi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-15Parerea ta...

MONA LISA DIN PLESCOI
15 Ian 2017

SI EU VREAU SA FIU GRATIA TA DE ORICE FAPTE.....EVE NTUAL SA FIU SEF LA SRI.. ...STIU SA STAU IN PATRU LABE.......UMERI CRACI PE SUB BIROURI...SAU MACAR LA SIE....SAU AMBASADOR I N ARABIA SAUDITA....LA BI N-LADEN
CROCODILUL FLAMAND
15 Ian 2017

DE CE NU AUDIATI SI PE SE FUL BLACK CUBE........TOV ARASUL VOSTRU DE LUPTA IM POTRIVA D-N-A............ .V-ATI FACUT CORUL PENALI LOR.................VRETI AMNISTIE ........LA FEL AR FI VRUT SI NAZISTII LA NUREMBERG.........DA UIT E CA NU MERGE......O SA D ATI SOCOTEALA
MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
15 Ian 2017

CIT DE CURIND INCEPE SCAN DALUL CU UNIVERSITATEA L UI BOMBONICA DIN ALEXAND RIA SI CEI 15000 DE FALSE DIPLOME . TE BAZEZI PE SPRIJINUL LOR DE ORGANIZA RE PIRAMIDALA . SA TERM INAT CU GENERALISIMUL DE CARTON OPREA SI AI INCEP UT TU VLADIMIR ILICI LENI N ..
CONSTANTIN
16 Ian 2017

PUSCARIASULE, NU JUBILA S I NU TE GRABI ! AR TREBUI SA TACI SI SA TE TEMI DE CE STIE SI VA SPUNE COLD EA DESPRE TINE SI SLEATCA TA DE INFRACTORI !
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Sistemul învinge mereu Suspendarea generalului Florian Coldea din funcția de prim-adjunct al directorului SRI și anchetarea acestuia este o decizie parțial corectă. Există niște informații în spațiul public ce pun sub semnul întrebării cel puțin respectarea deontologiei profesionale de către acest înalt funcționar, cu rol atât de important în funcționarea statului
13 Ian 2017

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray