2019-09-19 13:41

Dosarul lui DRAGNEA, amânat pentru 20 MAI. Șeful PSD, în fața judecătorilor: „Sunt total NEVINOVAT!”

 |  14:31
Dosarul lui DRAGNEA, amânat pentru 20 MAI. Șeful PSD, în fața judecătorilor: „Sunt total NEVINOVAT!”

UPDATE Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat luni, pentru 20 mai, judecarea dosarului angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este audiat luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu, informează Agerpres.

„Îmi menţin declaraţiile date anterior, precum şi pe cea de la confruntare. Sunt total nevinovat. Nu am avut cunoştinţă de faptul că doamna Botorogeanu şi doamna Stoica nu ar fi mers la serviciu. De altfel, nimeni nu mi-a spus că acestea nu ar fi mers la serviciu. Nu am cerut nimănui şi nu am făcut presiuni asupra niciunei persoane, pentru a le menţine pe cele două în funcţie. Nu am coordonat DGASPC Teleorman, care nu se afla în subordinea mea. Atribuţiile de coordonare le avea Colegiul director şi secretarul judeţului. Niciun preşedinte de consiliu judeţean nu mergea personal să controleze instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean. Sub nicio formă nu aveam obligaţia, posibilitatea şi atribuţia de a sancţiona angajaţi din direcţiile respective", a spus Dragnea, la începutul audierii în sala de judecată, potrivit sursei citate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-16Parerea ta...

ADINA
15 Apr 2019

...dar cand le vedeai mereu in sediul psd, nu te intrebai cum pot fi in doua locuri simultan?
# SUSPANS
15 Apr 2019

JUSTIŢIA E OARBĂ RĂU + MEGA-ELASTICĂ ...
NEGRO
15 Apr 2019

Ultima victorie a lui Dragnea contra justitiei se bazeaza - culmea!- pe o cunoastere profunda a calitatii umane a celor ce alcatuiesc actualul corp al acestei asa zise puteri in statul nostru. O noua amanare insemneaza supunerea indiscutabila a ei prin arbitrariul Curtii Constituionale devenita de mai mult timp anexa cleptocratilor PSD si procesul se ia de la zero, sau pensionarea unui judecator si se intampla acelasi lucru, dar de la o faza superioara. In tot acest timp, dosarul Tel-Drum, adevaratul dosar de coruptie al ipochimenului, treneaza si aceasta tot din cauza incompetentei unor oameni din justitie. Azi la Bruxelles trebuia sa fie Viorica Vasilica unde se discuta masacrarea din ultimii doi ani a brumei de justitii romanesti, iar Analfabeta e tinuta acasa, din ratiuni dambovitene superioare concertului de natiuni in care ne-am integrat si din care ei vor sa iesim cu orice pret, catre obisnuita barbarie instaurata tot de ei, cu complicitatea unor oameni din justitie (pana acum cunoscuti). Viitorul imediat nu va fi limpede, dimpotriva, cetos, intunecat, iar daca nu invatam nimic in legatura cu prezenta la viitoarele alegeri, chiar ne meritam soarta. Asa ca sa nu ne mai plangem, ci sa actionam, pana chiar nu va fi prea tarziu...
ANONIM
15 Apr 2019

Astazi justitia romana a CAPITULAT IN FATA MAFIEI. ESTE CUNOSCUT CA CCR ESTE ANEXA ACESTEI MAFII SI ISI VA SALVA TOVARASUL DIN '' LA FAMIGLIA "". TINERII SA PARASEASCA ROMANIA PANA NU E PREA TARZIU. ROMANIA MERGE PE CALEA COREII DE NORD SAU BELARUS. INTUNERICUL BOLSEVIC E APROAPE. ...DANGER!!!!!!
RAI
15 Apr 2019

dna mana in mana cu dragnea.astia sunt retarzi sau sclavii mafiei.nistore te-ai facut de ras prapaditule.
ROMANIA
15 Apr 2019

Dovada clara ca nu exista justitie in romania.singura tara din lume fara justitie.judecatori de la iccj cu salarii de sute de milioane lei vechi pe luna cu pensii speciale impreuna cu procurori dna iresponsabili au devenit sclavii unui infractor dovedit dragnea liviu.romania o tara esuata,pierduta in negura timpului.pistoale si furci pentru dreptate ca in evu mediu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray