2019-12-06 02:18

DRAGNEA, mesaj de ULTIMĂ ORĂ pentru susținătorii PSD. Vezi ce le transmite liderul social-democrat în acest moment de răscruce

 |  14:42
 DRAGNEA, mesaj de ULTIMĂ ORĂ pentru susținătorii PSD. Vezi ce le transmite liderul social-democrat în acest moment de răscruce

Urmare a mesajelor vehiculate pe rețelele de socializare, privind organizarea unui protest al susținătorilor PSD în jurul Palatului Cotroceni, începând cu ora 16.30, liderul partidului, Liviu Dragnea, a ținut să lămurească public lucrurile.

„Partidul Social Democrat nu organizează astăzi niciun miting sau manifestație publică. Mesajele de mobilizare apărute pe rețelele de socializare nu sunt din partea PSD”, a scris Dragnea, pe contul său de Facebook, la ora 14.20.

Reamintim, începând cu ora 14.00, Guvernul Grindeanu discută, în ședință, un proiect de ordonanță de urgență pentru abrogarea OUG pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală, actul normativ care a scos în stradă sute de mii de oameni în ultimele zile.

Guvernul va discuta în ședința de duminică și un memorandum cu tema "Aprobarea declasificării stenogramelor cuprinzând dezbaterile din ședințele Guvernului desfășurate la data de 18.05.2016 și la data de 31.01.2017".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Io-te, se supără neamțul! Și-a schimbat neamțul tonul. În sfârșit le dă sastisfacție celor care l-ar vrea mai dur în reacțiile la atacurile PSD și pare hotărât să le demonstreze scepticilor că poate să îi facă față miștocarului Ponta. Există acest „curent” în rândul celor care au votat sau ar vota cu Iohannis, că e slab la vorbe. Echipa premierului a prins din zbor, de pe Facebook poate, ideea și îl atacă și pe tema asta. Să-i reproşezi ardeleanului, sas pe deasupra, că vorbește rar și apăsat, sună a banc, dacă nu ar fi devenit motiv de lovituri electorale. Dragnea a împins ironia până la jignire grosolană și l-a numit pe contracandidatul șefului său „om întârziat”
06 Noi 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray