2020-07-06 20:50

Efectul votului. DRAGNEA o propune pe FIREA la prezidențiale și are un mesaj pentru premierul DĂNCILĂ: „Îi cer SĂ NU DEMISIONEZE sub nicio formă!"

 |  21:33
Efectul votului. DRAGNEA o propune pe FIREA la prezidențiale și are un mesaj pentru premierul DĂNCILĂ: „Îi cer SĂ NU DEMISIONEZE sub nicio formă!"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că analiza rezultatelor alegerilor trebuie făcută în Comitetul Executiv al partidului, că propune ca analiza pentru candidatul PSD-ALDE la Preşedinţie să fie între Călin Popescu Tăriceanu şi Gabriela Firea. Liviu Dragnea a spus că îi cere Vioricăi Dăncilă să nu demisioneze sub nicio formă.

„Eu nu-mi asum astfel de lucruri nici pe Facebook, nici ascuns, ci într-o discuţie serioasă în Comitetul Executiv”, a afirmat Dragnea, referindu-se la eventuala demisie a sa de la şefia PSD.

Liviu Dragnea a mai spus că el nu a spus niciodată că vrea să candideze la funcţia de preşedinte al României.

„Eu cred că PSD foarte curând trebuie să-şi desemneze un potenţial candidat şi foarte curând trebuie să se facă analiza care dintre cei doi potenţiali candidaţi de la ALDE şi PSD are cele mai mari şanse să scape România de acest om care e acum la Cotroceni”, a mai declarat Dragnea, citat de News.ro.

El a anunţat că propune ca analiza să se facă între Călin Popescu Tăriceanu şi Gabriela Firea şi că va solicita ca în a doua parte a lunii iunie să aibă loc un congres PSD.

Dragnea a spus că îi cere Vioricăi Dăncilă să nu demisioneze sub nicio formă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-26Parerea ta...

AI BELITO BELINI
26 Mai 2019

FLAUSATU LA PUSCARIE LINGA MAZARE . A DISTRUS PARTIDUL SI TARA . SOARTA LUI MUSOLINI , GADAFI , HUSEINI CIT DE CURIND . ALO JUSTITIA FACETI DATORIA FATA DE TARA . NU FATA DE CE CARE VA DAT CIUBUC SALARII SI PENSII SPECIALE . CIUMA ROSIE DE GASCA FASCISTA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz