2019-07-23 08:30

Dragnea, NERVOS după audierea lui Coldea: ”Aia nu e audiere. E seminar”

 |  16:17
Dragnea, NERVOS după audierea lui Coldea: ”Aia nu e audiere. E seminar”

Șeful PSD, Liviu Dragnea s-a arătat supărat și nemulțumit la câteva zile după audierea în comisia SRI a lui Florian Coldea care a ținut un adevărat discurs acuzator la ieșirea de la discuții.

”Nu ii cert pe colegii din comisia SRI, nici pe Manda, dar am inteles ca sunt audieri nu citesti si pleci, aia nu e audiere, ala e un seminar. A dat mana si a plecat, eventual mai spune niste pilde.

Am vazut la tv, am inteles ca si in interior , am de la voi sursa la mana a doua...da, cu iuda habar n-am la cine se ref nu ma interesează.

Nu ma uit la asta, ce s-a intamplat in acesti ani, nici de sorici, pilda respectiva nu vreau s-o analizez, sa se ameninte intre ei care vor toate aceste perdele de fum nu acoperă ce iese la ivela in fiecare zi, nu mai poate fi oprit procesul.

Despre porc o sa spun la comisia SRI, cand Manda imi va face loc in aceasta viata” a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-10

In legatura cu acest articol...

Tăriceanu: Răspunsurile lui COLDEA după audierea în comisia SRI au fost total inadecvate
Parerea ta...

BELINO
10 Apr 2018

Taranoiule , baiat de mingi , la gasca lui . Ii cintai prohodu si tineai tucalu , la sindrofile lor .
ANONIM
10 Apr 2018

ACEST TICALOS , PUI DE MILITIAN BOLSEVUC CU 1,5 NEURONI, REPETENTUL NATIUNII, RETARD ORDINAR TREBUIE SCOS IMPREUNA CU EVREII PE CARE II PUPUA IN KUR ( CA TRADATOR DE TARA) CAT MAI URGENT DIN POLITICA TARIIIIIIIIIIIIIIII .......PRIN ORICE MIJLOACE ..........PASNICE................... ACELASI REGIM TREBUIE APLICAT SI LUI PROSTARICEANU NIMFOMANU, SI TUTUROR POLITRUCILOR IMPOSTORI SEMIDOCTI SI MAIOTI CARE AU CAPTURAT SI INGROPAT RO DUPA 1990.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray