2019-10-15 16:48

DRAGNEA nu-l scapă din ochi pe GRINDEANU. Ce deplasare de weekend și-a anulat liderul PSD

 |  18:00
DRAGNEA nu-l scapă din ochi pe GRINDEANU. Ce deplasare de weekend și-a anulat liderul PSD

Tinerii social-democrați s-au întâlnit, vineri, la Neptun, la Școala de pregătire politică, unde inițial își anunțase prezența și președintele PSD Liviu Dragnea, însă acesta nu a mai venit.

În contextul politic actual, social-democrații pregătesc textul moțiunii de cenzură ce urmează a fi depusă la începutul săptămânii viitoare și poartă negocieri politice pentru a-și asigura susținerea moțiunii în Parlament, informează Agerpres.

Tinerii social-democrați participă, vineri, la Neptun, la seminarii pe teme legate de finanțări europene, cariera tinerilor în PSD, administrație publică locală și centrală, precum și un seminar intitulat ''2019 - examen PSD''. La seminarii sunt prezenți lideri PSD, parlamentari tineri și deputați europeni.

Reprezentanții TSD sunt preocupați de principalul subiect politic: Guvernul Grindeanu, susținând că e nevoie de unitate în partid.

Deschiderea oficială a Școlii politice TSD are loc vineri seara. Sute de tineri social-democrați sunt prezenți la seminariile și conferințele de la Școala de pregătire politică, ce are loc în perioada 15-18 iunie la Neptun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-16Parerea ta...

ANONIM
16 Iun 2017

DAMBLAGII, SONATI SI SARITI DE PE FIX PECUM ACEST REPETENT NATIONAL PENTRU CA EI AU IN DOTARE DOAR 1,5 NEURONI AU DEVENIT POLITRUCI HAIDUCI SI SUNT LASATI DE 27 DE ANI SA BATJOCOREASCA NATIA ROMANA PENTRU CA POPORU E SINUCIGAS ACCEPTAND ASEMENEA GUNOAIE SAU RAMASITE UMANE SA-I DECIDA SOARTA.
ANONIM
17 Iun 2017

Probabil este evident faptul că domnul Dragnea nu mai "garantează" ,din punct de vedere politic, guvernul domnul Grindeanu?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray