2019-07-23 04:19

Dragnea, primele EXPLICAȚII în scandalul ”VALIZA”: ”Să ancheteze DNA”

 |  19:02
Dragnea, primele EXPLICAȚII în scandalul ”VALIZA”: ”Să ancheteze DNA”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat astăzi față în față cu unul dintre jurnaliștii Rise Project, care i-a pus mai multe întrebări despre celebra valiză cu documente.

Jurnalistul Rise project prezent la conferința de presă de la finalul ședinței CEx, l-a întrebat, printre altele, pe liderul PSD dacă a cerut ca Tel Drum să-i plătească geamurile, parchetul, marmura și barul din casă și cum se explică faptul că Tel Drum „plăteșete facturile lunare” ale fiului său.

„Există niște instituții ale statului de drept, respectiv, DNA, prietenii dumneavoatră, care cred că trebuie să investigheze și să dea răspunsuri la aceste întrebări. Eu n-am niciun fel de legătură cu acea valiză, poze cu mine sunt mii în această țară. Nu știu care le ține, pe unde le ține, unii poate le țin pe tabletă, alții – sub pernă. Habar n-am, nu mă interesează de unde sunt făcute, cum sunt capturate și cum au ajuns acolo. Tel Drum sau nicio altă companie nu mi-a plătit nimic din ceea ce s-a realizat vreo proprietatea de-a mea niciodată”, a spus Liviu Dragnea.

„În valiza dumneavoastră, erau niște documente chiar de pe site-ul nostru. Când vă place și când nu vă place Rise Project?”, a întrebat jurnalistul.

„Rise Project îmi place tot timpul”, a răspuns ironic președintele PSD.

În legătură cu documentele din valiză, Liviu Dragnea a spus: „Dacă acele documente sunt reale - dacă nu cumva sunt documente care au plecat din DNA să ajungă în Telorman și apoi la Rise Project, că a apărut și teoria asta, dar eu nu cred că cineva din DNA a făcut vreodată așa ceva -, trebuie să le investigheze. Sigur că n-au timp să investigheze toate neregularitățile, nelegalitățile pe care le-au înfăptuit Iohannis și apropiații lui, dar pe astea le vor investiga. Și trebuie să ajungă la niște răspunsuri”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-05Parerea ta...

ANONIM
06 Noi 2018

GESTUL PUIULUI DE MILITIAN REPETENT, ORDINAR DEMONSTREAZA CATA LIPSA DE CARACTER, TICALOSIE, OBRAZNICIE , MAGARIE, GOLANIE, ETC ARE ACEST ECSCROC IN CONDUITA LUI DE DERBEDEU ORDINAR . Pana sa fie inchis pentru nenorocirile comise trebuie sa fie cazat la un ospiciu de nebuni.
@ULTIMUL ANONIM
06 Noi 2018

Pana atunci cazeaza te tu descreeratule Crai dracului!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray