2020-02-18 18:46

Dragnea: ”PROTESTELE din 10 august au fost FINANȚATE și din extern”

 |  22:30
Dragnea: ”PROTESTELE din 10 august au fost FINANȚATE și din extern”

Dragnea a declarat că în zilele următoare vor fi făcute publice informaţii ce arată că protestele din 10 august au fost finanţate şi din extern, iar protestatarii au fost bine organizaţi, încercându-se o lovitură de stat.

"Eu zic ca PSD să rămână la guvernare, că aşa m-am angajat în 2016. Cine a oprit pe cine să vorbească în partid? Sigur, a apărut o supărare cu doamna Carmen Dan, dar măcar altcineva să susţină demiterea ei. Doamnei Firea i s-a inoculat ideea că cineva vrea să arunce vina pentru 10 august pe doamna prefect. I-am şi spus doamnei Firea inaite de CEx am văzut în presă că doamna Dan ar fi spus ceva despre prefect, care e apropiat doamnei Firea. Nu putem vorbi de o vină pentru că eu sunt absolut convins că în 10 august instituţiile statului nu au acţionat ilegal, Jandarmeria a intervenit respectând regulamentele", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD a afirmat că s-a încercat o lovitură de stat, iar mişcarea a fost finanţată.

"Dar PSD ce trebuia să facă? Să o demită pe Carmen Dan, spunând că PSD le-a adus celor violenţi pietre din caldarâm. Au fost proteste finanţate şi din extern. Eu am auzit că vor ieşi săptămâna viitoare. Eu nu m-am folosit niciodată de zvonuri. E mai puţin important de unde (am auzit – n.r.). Vor ieşi informaţii despre faptul că s-au finanţat aceste proteste, că au fost organizaţi paramilitar, că au provocat întotdeauna jandarmii, au încercat să intre prin forţă în Guvern. Asta a fost o lovitură de stat", a mai spus Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-09Parerea ta...

ANONIM
09 Sep 2018

ai visat ca te rapeau recuperatori inselati cu aur ai lui vilcov ? sau porcul de craciun de la vilele lac 3 ? microfoanele din bucatarie unde sint ? sau porci de la peris , care iai dus la teldrum ? dar sa vezi cind vin cei din brazilia , ce urmeaza . cadeatiar ochi in gura sa te vezi printre dinti , in oglinda . te ai visat sergiu nicolaiescu , la revolutie ? iti pune pielea pe bat cit de curind .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Sep 2018

toata CIUMA ROSIE este o MAFIE finantata cu bani FURATI
CIUMA ROSIE PORCINA
10 Sep 2018

Visul lui Dragnea s-a împlinit? În 2005, la Brașov, le-a spus baronilor: Noi trebuie să fim ca Mafia! In 2005, greii pesedisti de atunci, in frunte cu noul lor presedinte Mircea Geoana, se reuneau la Brasov. Printre ei si Liviu Dragnea, pe atunci doar util. La orice. Disponibil pentru orice. Inca nu avea un scaun dedicat la masa puterii, pe care insa si-l dorea cu sete. Si Liviu Dragnea a tinut atunci un discurs pe care unii participanti si-l amintesc acum cu un frison: "Noi trebuie sa fim ca Mafia", le-ar fi spus Liviu Dragnea liderilor PSD de-abia iesiti din epoca Nastase-Iliescu. Se referea la acea cultura de organizatie impenetrabila vazuta prin filme ca "Nasul". Dupa ea tanjea. Ajuns in timp nu doar la masa puterii, ci detinatorul ei unic, Liviu Dragnea si-a indeplinit obiectivul, dar pana la un punct. Da, PSD este comparat de multi cu Mafia. Numai ca marii "nasi" ai clanurilor mafiote din filmele care l-au inspirat pe Liviu Dragnea mai aveau ceva pe langa putere: aveau stil, stiinta profunda a jocului si o doza de intelepciune in gestionarea ei. Cand si-o pierdeau, plateau cu viata. Asa cum este pe cale sa plateasca acum Liviu Dragnea cu viata sa politica si a PSD
,,CUCUVEAUA ROZ - BOMBON"
10 Sep 2018

D le Dragnea ,dati i asa inainte ,majoritatea tarii va sustine Sa le dam peste bot la hienele astea cu mintea deviata!
TERORISMUL CIUMA ROSIE
10 Sep 2018

tot inainte tovarasi.....exterminati tot poporul roman jefuiti tot si trimiteti tigancile-curve in Dubai Costa Rica Brazilia Madagascar sa danseze geamparale lui Mazare,Ghitza si la toti tavariscii persecutati care nu pot sa mai ciordeasca miliardele de euro...traiasca CIUMA ROSIE PORCINA
ANONIM
10 Sep 2018

Cine pe cine a exterminat bai loaza nebuna ,
DRAK.NEA
10 Sep 2018

"ciume, ca .ka.vele roz-ra.ha.t " si alte javre fekalofage - turbati jigodiilor cu spume la boturl, va da mu.ie teleormaneanul la toti, cotarle jegoase ce sunteti !
ANONIM
10 Sep 2018

AU FOST TIGANI LUI VILCOV , STANESCU , SI CIORDACI LUI MATA . TE-A LASAT JUSTITIA CORUPTA , LASA SA FURI SI SA DISTRUGI TARA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine