2019-07-24 12:23

Dragnea, răspuns IRONIC la solicitarea lui Iohannis: ”O să citesc până o să înțeleg”

 |  20:25
Dragnea, răspuns IRONIC la solicitarea lui Iohannis: ”O să citesc până o să înțeleg”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat vineri adresa primită de la şeful statului privind nominalizarea lui Gabriel Vlase la şefia Serviciului de Informaţii Externe.

"Într-adevăr, am primit o adresă de la preşedinte, eu şi Călin Tăriceanu, o propunere pentru SIE. Şi acum, ca să citez un clasic în viaţă: această adresă aduce mai multe întrebări decât clarificări. O să o citesc până o să înţeleg, poate e nevoie să facem o dezbatere pe această temă şi o să vă comunic. Ăsta e răspunsul la întrebarea încă nerostită în legătură cu nominalizarea la SIE", a spus liderul PSD, la Şcoala politică de vară a Tineretului Social Democrat, transmite Agerpres.Preşedintele Klaus Iohannis a transmis joi o scrisoare preşedinţilor Parlamentului în care propune numirea lui Gabriel Vlase în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-15Parerea ta...

ANONIM
15 Iun 2018

CIRCARI PE BANI NOSTRI
ANONIM
15 Iun 2018

Opinați că faptul că a participat la o demonstrație îmbrăcat în roșu, chestiune contestată de unele persoane, l-a pus pe Iohannis în fața "alegerii" de al propune pe Vlase la SIE ?
PSD
16 Iun 2018

dragnea nu mai ameninta lumea ca oricum in afara de aurolaci nu te baga nimeni in seama.psd estw terminat si tu ti-ai indeplinit bine rolul de distrugere a acestui partid plin de infractori.ce crezi persoanele amenintate si santajate sa vina la miting vor vota psd?sigur nu.asa ca urlii la luna.esti deja prins intr-un nou dosar de complot impreuna cu dorneanu iordache toader.exista probe clare in acest sens.nu stiai asa este?
ANONIM
16 Iun 2018

Ați zice și că oricare dintre înțelegerile politice "convenite" ,în aceste vremuri, între politicieni precum Tăriceanu, Dragnea, Iohannis, Băsescu sau/și alții, conțin și aspecte infracționale ?
ANONIM
16 Iun 2018

Opinați că s-ar fi propus și votarea în PSD și în celălalt partid al coaliției de guvernare, ALDE, a nominalizării președintelui pentru șefia SIE, pentru ca cele două partide și liderii lor să acționeze în mod democratic, exprimând opiniile majoritare din partide, așa cum solicită și Popescu Tăriceanu , liderul de partid de la ALDE, în mod public, despre democrație și exprimarea liberă a opiniilor politice ?
ANONIM
16 Iun 2018

Opina-ti-as mutra...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray