2019-10-17 13:24

Dragnea s-a pus DE ACORD cu Iohannis pe Legile Justiției

 |  19:10
Dragnea s-a pus DE ACORD cu Iohannis pe Legile Justiției

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că susține punctul de vedere al președintelui Klaus Iohannis în ceea ce privește legile Justiției. Afirmația a fost făcută după conferința de presă comună de presă susținută la Bruxelles de lui Klaus Iohannis și preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Liviu Dragnea a dat asigurări că legile justiției vor fi puse în acord cu deciziile Curții Constituționale și a arătat că este o problemă care ține de România pe care "e bine ca noi s-o rezolvăm aici":  "Am apreciat foarte mult ce a spus președintele Iohannis, am același punct de vedere. De fapt, și domnul Juncker a spus, poate cu alte cuvinte, același lucru. Legile justiției  vor fi puse în acord cu deciziile Curții Constituționale. Sunt deja două legi care au ieșit de la Curte și care se întorc la Parlament. Va urma și a treia lege - o să vedem ce decide Curtea. Susțin același punct de vedere că asta este o problemă care ține de România și e bine ca noi s-o rezolvăm aici și sigur vom găsi punctele de vedere comune pentru ca obiectivele pe care și noi le avem și toată lumea de bunăcredință le are - independența justiției să nu fie afectată  și bunul mers al actului de justiție din România să fie încurajat și întărit."

Liderul PSD a mai spus că partidul pe care îl conduce va insista pe discuții punctuale, "pe un articol - două, care ar putea afecta independența justiției": "(Legile) nu mai rămân în forma adoptată pentru că ele vor fi modificate în acord cu deciziile Curții Constituționale, dar, iar revin la declarațiile preșdintelui Iohannis, care a spus că va face tot ce este posibil și noi la fel, ca închidere MCV-ului lși aderarea la Schengen să fie afectate de aceste legi. Noi insistăm în continuare pe discuții punctuale, pe un articol - două, care să zicem că ar putea afecta independența justiției și pe care parlamentarii din comisie și noi în plen nu le-am observat."


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-31Parerea ta...

LEVST.
01 Feb 2018

S-au pus de acord...Erau de acord, au fost dintotdeauna, circul de-l fac este doar mediatic si pentru grupele de fraieri pe care -cica!- ii reprezinta...Intotdeauna militia a foast de acord cu securitatea, asa si acum, ce joaca ei( de ochii lumii) este " mai pune rumane, mai lasa sasane"...
GEORGE
01 Feb 2018

-----------""R O M I N I A T R E Z E S T E T E""---------- PINA NU E PREA TIRZIU. REALIZEZ CA ACUM ESTE GREU TRAIUL DAR V-A FI UN IAD IN TARA NOASTRA DACA NU MERGEM ZIUA PESTE EI IN PARLAMENT SA-I RIDICAM SI SA-I DUCEM LA JILAVA SI POARTA ALBASI SA-I PAZIM NOI PERSONAL CA SA SCAPAM DE ACESTI TICALOSI SI LICHELE VINZATOARE SI TRADATOARE NATIUNE SI TARA. SINTEM OBLIGATI CA CETATENI AL ACESTEI TARI SA IESIM CEL PUTIN 2 SAU 3 MILIOANE IN STRADA CIT DE URGENT CA SA NE SALVAM VIITORUL NOSTRU SI AL COPIILOR COPIILOR NOSTRI. REFUZ SA CRED CA SINTEM O NATIUNE DE LASI SI NEPASATORI. NOI TREBUIE SA ORGANIZAM O ZI CIND SA NE ADUNAM IN FATA PARLAMENTULUI PRIN "FACEBOOK, YOUTUBE, E-MAIL SI ORI CE ALTA SURSA MEDIA" CA PINA LA SFIRSITUL LUNII VIITOARE SA SE SCOALE TOATA TARA IN PICIOARE CACI CU CIT SINTEM MAI MULTI ACESTE NAPIRCI NU VOR MAI AVEA VREO SANSA SA NE IGNORE ORI SA-SI BATA JOC DE NOI SI VIATA NOASTRA LA STATIILE TV MAFIOTE ORI ALTE SURSR MEDIA PE CARE LE CONTROLEAZA CA SA NE MINTA SI SA INSTIGHEZE URA SI DEZBINARE INTRE NOI CA SA NE POATA CONTROLA SI SUBJUGA MAI BINE. REFUZ INCA SA CRED CA NOI VREM ANARHIE SI SCLAVAGISM IN PROPRIA TARA SI NU CRED CA SINTEM NEPASATORI LA VIITORUL SUMBRU SI NE-UMAN AL COPIILOR NOSTRI. VA INTREB OARE AM DEVENIT CHIAR ASA DE LASI SI NEPASATORI PENTRU CE STRABUNII NOSTRI SI-AU SACRIFICAT VIATA ORI CA AU RAMAS INFIRMI PE VIATA CA NOI SA AVEM O VIATA MAI SIGURA SI PROSPERA SI BINE INTELES CA ESTE SI DATORIA NOASTRA SACRA SA FIM VIGILENTI SI SA ASIGURAM NU NUMAI BUNASTAREA NATIUNII DAR SI SIGURANTA SI STABILITATEA DE VIITOR PENTRU PERPETUAREA NEAMULUI CARE DE MII DE ANI A SUPRAVIETUIT MULTOR INCERCARI DAR NU S-AU DAT BIRUITI ORI CE A VENIT IN CALEA LOR. FRATI PATRIOTI RIDICATIVA SI CU FRUNTEA SUS LA LUPTA CEA MARE CA ACEST AN DE LA UNIREA PRINCIPATELOR SA DEVINA SI SIMBOLUL ADEVARATEI LIBERTATI CARE NE-A FOST FURATA DE ACESTI TICALOSI IN 1989 SI DACA DOMNUL KLAUS IOHANNIS NU DIZOLVA PARLAMENTUL ATUNCI SA-L ELIMINAM NOI PERSONAL CACI PE NOI
GEORGE
01 Feb 2018

NE INTERESEAZA IN SPECIAL SI POLITICA PENTRU NOI NU MAI ARE VREO VALOARE CA SA LASAM ACESTE LIPITORI ORI CORPORATIILE MULTI NATOINALE SA NE DISTRUGA TARA COMPLECT. CU TOATE CA SA PRODUS PAGUBE MARI DE 29 DE ANI DE LA REVOLUTIA FURATA, NOI FARA NICI O INDOIALA INT-UN TERMEN RELATIV SCURT PUTEM SA NE REVENIM SI IN CEL MULT DOUA DECADE PUTEM AJUNGE LA NIVELUL DE TRAI AL ORI CAREI TARI DEZVOLTATE. CURAJ PATRIOTI CACI DUMNEZEU E CU NOI IN FIECARE SECUNDA !!! DRAGI PATRIOTI, SPRE BINELE NOSTRU VA INCURAJEZ SA "SHARE" ADICA SA DISTRIBUITI CIT MAI MULT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray