2020-01-28 14:51

Dragnea şi-a petrecut prima noapte în spatele gratiilor. Ce a făcut fostul președinte PSD

 |  08:19
Dragnea şi-a petrecut prima noapte în spatele gratiilor. Ce a făcut fostul președinte PSD

Liviu Dragnea a ajuns, luni după-amiază, la Penitenciarul Rahova, unde a fost încarcerat. Va rămâne la Rahova timp de 21 de zile, în carantină. Ulterior se va stabili dacă va fi transferat şi în ce regim de detenţie îşi va executa pedeapsa. Deocamdată, Liviu Dragnea beneficiază de ajutorul specialiştilor pentru a se acomoda cu închisoarea.

Trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. Este sentinta finala pe care a primit-o Liviu Dragnea în dosarul angajarilor fictive de la Teleorman. În câteva ore de la comunicarea sentintei, Liviu Dragnea s-a predat la Penitenciarul Rahova, dupa o diversiune demna de filmele politiste pentru a scapa de presa aflata la poarta locuintei sale. Pentru el urmeaza acum 3 saptamani de carantină.

"Poliţişti din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reşedinţa sa din Bucureşti şi încarcerat în Penitenciarul Rahova", a informat Poliţia Capitalei.

La Penitenciarul Rahova, liderul PSD a fost aşteptat de mai multe persoane care l-au huiduit.

Ele i-au strigat: “Hoţule!” sau”La puşcărie!”.

Liviu Dragnea va rămâne la Penitenciarul Rahova, în carantină, pentru 21 de zile, perioadă în care i se vor face analize medicale, un examen psihologic şi se vor stabili activităţile pe care le va urma pe perioada detenţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine