2019-08-17 17:57

DRAGNEA spune tot: „Nu cred să existe instituție publică sau de presă fără acoperiți SRI!”

 |  23:48
DRAGNEA spune tot: „Nu cred să existe instituție publică sau de presă fără acoperiți SRI!”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut luni seară, la România TV, o declarație care poate părea șocantă. El susține că nu crede să existe în România vreo instituţie publică sau de presă care să nu aibă ''acoperiţi'' SRI, el solicitând efectuarea unor verificări ale acestor informaţii de către noua Comisie parlamentară de control a activităţii serviciului.

Totodată, Dragnea s-a plâns că nu ''prea'' a primit informaţii de la SRI de când ocupă fotoliul de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

''Nu prea am primit informaţii de când am fost ales preşedintele Camerei, nu am primit informaţii de la cei de la SRI, nu prea am primit informaţii'', a subliniat el.

Liderul PSD a mai spus că noua Comisie de control SRI are dreptul să ceară serviciului informaţii cu privire la o eventuală implicare a ofiţerilor în protestele de duminică seara.

ROMÂNIA, o țară „acoperită”

''Ţara asta până la urmă e acoperită. Eu cred - dar cred, de aia trebuie ca Comisia de control să ceară lămuriri – eu cred că nu există instituţie publică din România în care să nu fie acoperiţi de la SRI. Nu cred că este vreo instituţie de presă care să nu aibă acoperiţi de la SRI. S-a vorbit din ce în ce mai mult despre acoperiţi din justiţie. Parcă e prea acoperită ţara asta. Pentru ce e nevoie ? Nu cumva e prea mare reţeaua asta de acoperiţi? Că nu mai ştii care e acoperit şi care nu e?'', a afirmat Dragnea.

El a cerut explicaţii privind oportunitatea existenţei unei astfel de reţele de acoperiţi şi a arătat că aceşti ''informatori'' pot influenţa activitatea instituţiilor respective.

''Se poate infuenţa într-un fel sau altul de către cei care i-au acoperit, de către SRI, ceea ce nu e sănătos, nu cred că vrea domnul Hellvig să facă aşa ceva'', a remarcat social-democratul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23Parerea ta...

ACOPERITA DIN COCENI
24 Ian 2017

AS VREA SA MA DESCOPERI SI PE MINE BIBICULE .UUU, UNDE SUNT? SUNT FIERBINTE, IA- MA, HAI DESCOPERA- MA DUPA MIROS. SIMTI?
STAT
24 Ian 2017

Bai de fapt ce vrei tu cu gască de hoti?sa furați si sa nu fiti condamnați asta este scopul vostru.nu se poate.
CNA
24 Ian 2017

De ce dai bani de la buget cna care nu functioneaza si are un presedinte laura georgescu urmărit penal?pentru ce iau bani acesti paraziti?cate agentii primesc bani pentru nimic?acolo se duc bani degeaba.cna trebuie sa amendeze în fiecare zi rtv antena3 b1 pentru terorismul de presă si stirile false pe care le dau în fiecare zi.sa se meargă pana la ridicarea licenței.ăstia nu sunt ziaristi astia sunt degenerati media.
CASA REGALĂ OT ROMÎRLANIA
24 Ian 2017

LA BA DIN CONTRA: SRI.
CROCODILUL FLAMAND
24 Ian 2017

GEORGE MAIOR AL CUI A FOST?....NU CUMVA OMUL PSD-STILOR...........TE PLANGI DE CEEA CE FACETI VOI OBSERV
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray