2019-10-16 22:38

Dragoş Drăghici, directorul CFR Marfă, a murit la Spitalul Elias

 |  20:04
Dragoş Drăghici, directorul CFR Marfă, a murit la Spitalul Elias

Dragoş Drăghici, directorul CFR Marfă, a murit duminică seara la Spitalul Elias din Bucureşti. Dragoş Drăghici a suferit un accident vascular cerebral, iar miercuri medicii i-au îndepărtat un hematom cerebral. Drăghici apare în dosarul în care Gruia Stoica este urmărit penal pentru cumpărare de influenţă.

Dragoş Drăghici a fost internat pe 28 ianuarie şi operat a doua zi de medicii de la Spitalul Elias pentru evacuarea hematomului cerebral şi oprirea sângerării.

Numele lui Dragos Drăghici, directorul CFR Marfă, apare în dosarul în care Gruia Stoica, proprietarul grupului GFR, este urmărit penal pentru cumpărare de influenţă. Detalii .


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-02-02Parerea ta...

POPESCU
03 Feb 2014

MAFIA DE LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR ? "Directorul General de la CFR Marfa , decedat ieri, Dragoş Alexandru Drăghici a trebuit să ţină piept şacalilor susţinuţi de Relu Fenechiu şi garantaţi de Gruia Stoica, adică lui Cristian Ghibu, Gheorge Micu, Claudiu Dumitrescu şi Valentin Dorobanţu, dar şi a cozilor de ciocan rămase de pe vremea lui Ovidiu Silaghi-adică Constantin Zaharia, Gheorghe Huţanu, Antonel Tănase sau Dana Galbeni Răchilă. Poate Dragoş Drăghici a ajuns la ceruri şi pentru că a crezut că CFR Marfă poate deveni o companie rentabilă şi fără să fie privatizată după cum au dorit şmecherii, adică să fie dată la preţ de dumping lui Gruia Stoica. Cristian Ghibu şi Bogdan Găureanu au condus comisia de licitaţie care ulterior a fost anulată şi tot ei au făcut caietul de sarcini, fără ca Dragoş Drăghici să fie măcar consultat. Acum când Dragoş Alexandru Drăghici a pornit în ultima sa călătoria spre eternitate, ministrul Ramona Mănescu, premierul Victor Ponta, procurorii Laura Codruţa Kovesi şi Tiberiu Niţu au datoria morală faţă de el să instaureze codul roşu la CFR. De ce? Pentru a stopa hoţiile de la CFR şi a trimite după gratii pe acei şacali feroviari care se înfruptă din banii publici şi în acelaşi timp umflă conturile rechinilor de pe calea ferată"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray