2019-11-14 04:18

Dragoș TITEA, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, audiat la Parchet în urma perchezițiilor de la ROMATSA

 |  20:53
Dragoș TITEA, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, audiat la Parchet în urma perchezițiilor de la ROMATSA

Şase persoane, printre care un secretar de stat în Ministerul Transporturilor și directorul departamentului tehnic al, au fost duse la audieri, marţi seară, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în urma unor percheziţii desfăşurate la Romatsa, într-un dosar vizând externalizarea serviciilor de asistenţă juridică, informează News.ro.

Secretarul de stat vizat de anchetă este Dragoș Titea - secretar executiv al PSD Maramureș -, iar directorul departamentului tehnic Romatsa se numește Valentin Cimpuieru.

"Astăzi, poliţişti din cadrul Direcţiei de Poliţie Transporturi a Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au efectuat o percheziţie la sediul unei regii autonome, din municipiul Bucureşti. Activitatea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 297 din Codul Penal, cu încălcarea O.G. nr. 26/ 2012, privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor publice şi întărirea disciplinei financiare şi de modificare şi completare a unor acte normative. În urma acestei activităţi, s-au ridicat înscrisuri, privind externalizarea serviciilor de asistenţă juridică", anunţă IGPR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray