2019-10-17 11:30

DRAMĂ. Fata lui Marius ŢEICU a pierdut după doi ani lupta cu LEUCEMIA

 |  15:05
DRAMĂ. Fata lui Marius ŢEICU a pierdut după doi ani lupta cu LEUCEMIA

Fiica lui Marius Ţeicu a murit miercuri după o grea suferinţă suportată în ultimii doi ani. Patricia a trecut prin momente de groază după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă de sânge. A suferit o operaţie pe cord deschis, pentru ca mai apoi să îi paralizeze jumătate de corp. Cu ajutorul medicilor, dar şi al celor care au donat sânge pentru tânăra în vârsta de 41 de ani, Patricia a crezut la începutul acestui an că a trecut cu bine de această grea încercare.

"Am renăscut. Mă rog în fiecare dimineaţă pentru cei care au donat sânge şi m-au ajutat.(...) Medicii au zis prima dată că am tuberculoză, iar apoi leucemie. Am făcut chimioterapie un an întreg. Dumnezeu mi-a dat doi copii ca să-i fac mari, aşa că am luptat să mă fac sănătoasă", spunea Patricia Ţeicu pentru cancan.ro în urmă nu cu mult timp.

"Sunt sensibil şi orice chestie care se întâmpla în familie, dacă era cineva bolnav, nu mai puteam să fac nimic. Întotdeauna familia a fost pe locul 1, e singurul copil... tată de fată, mă înţeleg extraordinar, întotdeauna m-am înţeles extraordinar, foarte bine cu ea", spunea şi Marius Ţeicu.

Patricia Ţeicu a fost căsătorită cu actorul Dan Rădulescu căruia i-a daruit doi copii, de 7 şi 10 ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray