2020-08-10 22:03

Dumitru Coarnă: La spitalul Gerota a scăpat situația de sub control, 40-50% din teste sunt pozitive / Liberali vor să mă distrugă

 |  19:18
Dumitru Coarnă: La spitalul Gerota a scăpat situația de sub control, 40-50% din teste sunt pozitive / Liberali vor să mă distrugă

Jandarmii și polițiștii au fost trimiși la Spitalul Gerota, din București, unde 22 de cadre medicale au fost depistate cu coronavirus. Toți medicii și asistentele medicale au luat virusul de la pacientul MAI, angajat la Primăria Sectorului 4, care nu a spus că a călătorit în străinătate, deși fusese în Israel, și era infectat cu COVID-19.

Președintele sindicatului polițiștilor, Dumitru Coarnă, a declarat marți, la Antena 3, că sunt liberali care vor să-l „distrugă”. Coarnă a relatat că a aflat că un PNL-ist important ar fi spus în grupuri restrânse: „În două săptămâni pe Coarnă îl vom distruge”. „Nu spun acum despre cine este vorba. Știu ca sunt incomod”, a adăugat Coarnă. El a indicat că totul pornește după ce a atras atenția că este haos la spitalul Internelor pe tema COVID-19. „La spitalul Gerota lucrurile sunt scapate de sub control”, a spus Coarnă la Antena 3. Potrivit acestuia, aproximativ 40-50% din testele făcute până acum la spitalul MAI sunt pozitive. Coarnă nu a spus de unde are informațiile legate de testele COVID-19 făcute la Gerota.

La Spitalul Gerota se află internat ofițerul MAI diagnosticat cu noul COVID-19, care a ascuns inițial faptul că a fost în Israel și care a infectat deja 30 de persoane. Managerul spitalului Gerota a fost depistat și el pozitiv cu noul coronavirus, dar și un alt medic. 

Până marți, pe teritoriul României au fost confirmate 217 cazuri de persoane infectate cu coronavirus și nu 222, com a fost comunicat inițial de către GCS. Dintre cei 217 de cetățeni care au contactat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-18Parerea ta...

TARU
17 Mar 2020

TRIBUNALUL MILITAR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz