2020-07-02 10:35

După demitere, dosar penal pentru șefa DSP Gorj

 |  17:43
După demitere, dosar penal pentru șefa DSP Gorj

Carmen Ivanov, şefa demisă a DSP Gorj, este cercetată penal pentru neglijenţă în serviciu, anunţă Antena 3.

Directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, a fost demis, vineri, de ministrul Sănătății, după ce a trimis raportări inexacte cu privire la situația din primul județ în care a fost identificat un caz de infectare cu virusul Covid-19.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătății, decizia demiterii a fost luată de ministrul Victor Costache în cadrul videoconferinței organizate cu reprezentanții direcțiilor de sănătate publică din teritoiu.

Directorul DSP Gorj este acuzat că a trimis date inexacte din primul județ în care a fost identificat un caz de infectare cu virusul Covid-19.

„Directorul DSP Gorj nu a respectat procedurile și legislația în vigoare privind instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situația de urgență de sănătate publică internațională determinată de infectarea cu COVID-19 și nu a instituit măsurile corespunzătoare în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei. De asemenea, directorul DSP Gorj nu a utilizat spațiile de carantină identificate la nivelul județului și a transmis raportări inexacte privind situația din primul județ în care a fost identificat un caz de COVID -19”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz