2019-05-26 20:17


E OFICIAL! Cine este procurorul care va conduce Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie

 |  19:20
E OFICIAL! Cine este procurorul care va conduce Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie

Inspectorul-şef adjunct al Inspecţiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obţinut cel mai mare punctaj la concursul pentru funcţia de şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie din cadrul Parchetului General, informează Agerpres.

Potrivit rezultatelor publicate de CSM, punctajul final al lui Gheorghe Stan a fost 9.33, în timp ce contracandidata sa, procurorul Florena Esther Sterschi, a obţinut 8.33.

Florena Esther Sterschi asigură în prezent interimatul la conducerea secţiei speciale.

Rezultatul concursului va fi transmis plenului CSM pentru confirmarea numirii în funcţia de conducere. Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie şi-a început activitatea pe 23 octombrie, având competenţa exclusivă de a efectua urmărirea penală pentru infracţiunile săvârşite de judecători şi procurori, inclusiv judecătorii şi procurorii militari şi cei care au calitatea de membri ai CSM. Secţia a preluat dosarele care îi vizează pe magistraţi aflate în lucru la DNA şi la alte unităţi de parchet, precum şi dosarele soluţionate. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-10

TAGURI: gheorghe stan, procuror, sterschi, csm, justitie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JUSTITIABILU
11 Ian 2019

PENTRU DREPTATE SI ADEVAR , IN ROMANIA TREBUIE INLOCUITA JUSTITIA CU HAIDUCIIA https://www.g4media.ro/judecatoarea-care-a-admis-contestatia-liderului-psd-in-dosarul-privind-completurile-de-cinci-de-la-inalta-curte-a-anulat-si-o-parte-din-prejudiciul-din-dosarul-teldrum-de-la-dna.html
Random imageUltimele stiri


STARBAG