2019-07-18 14:10

E OFICIAL! Fostul principe NICOLAE s-a căsătorit în secret. Cine este aleasa și cum a fost confirmată indirect informația

 |  10:20
E OFICIAL! Fostul principe NICOLAE s-a căsătorit în secret. Cine este aleasa și cum a fost confirmată indirect informația

Fostul principe Nicolae al României s-a căsătorit în secret cu Alina Maria Binder. Cei doi apar ca participanți la funeraliile Regelui Mihai în programul anunțat oficial sâmbătă seara de către Casa Regală. Și sunt trecuți ca domnul și doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Mills, informează stiri.tvr.ro.

Ceea ce confirmă, indirect, informația vehiculată deja în presa din România în ultimele zile despre cununia civilă a celor doi.

Fostul principe și-a anunțat în vara acestui an logodna cu Alina Maria Binder, iar Casa Regală a transmis că Regele Mihai și-a dat acordul pentru viitoarea căsătorie.

În august 2015, lui Nicolae i-a fost retras titlul de principe și a fost exclus din linia de succesiune.

FOTO: Octav Ganea/Inquam Photos


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-16Parerea ta...

BALTAGUL
16 Dec 2017

Nicolae si sotia lui sunt si fumosi, dar si destepti. Poate le ajuta Dumnezeu si preiau conducerea CASEI REGALE DIN ROMANIA. Margareta este doar o femeie rea si fara scrupule gata sa faca alianta cu oricine pentru niste subventii de la Statul Roman. Iar Radu Duda este doar un gigolo si un impostor. Nu merita si nu au ce cauta in aceste pozitii. Au facut Romania de rusine prin comportamentul lor dambovitean. Nu reprezinta CASA REGALA DIN ROMANIA.
CAMELIAN PROPINATIU
16 Dec 2017

Placut Domnului este ca, în semn de respect pentru Naţiunea Română, Casa Regala sa arate o imagine de unitate, în doliu şi mai ales dupa!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray