2020-08-04 20:23

E OFICIAL: Guvernul Dăncilă are trei noi MINIȘTRI. Detalii de ultimă oră

 |  18:08
E OFICIAL: Guvernul Dăncilă are trei noi MINIȘTRI. Detalii de ultimă oră

Guvernul Dăncilă are trei noi miniștri începând de luni. Într-o ceremonie la Palatul Cotroceni, au depus jurământul ministrul justiției, ministrul fondurilor europene și ministrul românilor de pretutindeni.

Guvernul României are, oficial, trei noi miniștri: Ana Birchall l-a înlocuit la Justiție pe Tudorel Toader, Roxana Mânzatu a preluat mandatul Rovanei Plumb la fondurile europene, după ce aceasta din urmă a fost trimisă de PSD la Bruxelles. De asemenea, portofoliul ministerului Românilor de Pretutindeni are începând de azi un ministru plin, nu interimar: Natalia Intotero.

Viorica Dăncilă s-a aflat din nou, luni, faţă în faţă cu preşedintele Klaus Iohannis, fără însă să își transmită prea multe mesaje. Premierul a asistat la ceremonia jurământului de învestitură a noilor miniştri de la Justiţie, Fonduri Europene şi Românii de Pretutindeni.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcție a ministrului justiției Ana Birchall, a ministrului fondurilor europene Roxana Mânzatu și a ministrului pentru românii de pretutindeni Natalia Intotero s-a desfășurat la Palatul Cotroceni, fără ca președintele Iohannis să transmită un mesaj noilor miniștri. 

Klaus Iohannis a acceptat propunerile făcute de Viorica Dăncilă, dar l-a respins pe Titus Corlăţean ca vicepremier.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz