2019-10-16 07:39

E OFICIAL: Guvernul Dăncilă are trei noi MINIȘTRI. Detalii de ultimă oră

 |  18:08
E OFICIAL: Guvernul Dăncilă are trei noi MINIȘTRI. Detalii de ultimă oră

Guvernul Dăncilă are trei noi miniștri începând de luni. Într-o ceremonie la Palatul Cotroceni, au depus jurământul ministrul justiției, ministrul fondurilor europene și ministrul românilor de pretutindeni.

Guvernul României are, oficial, trei noi miniștri: Ana Birchall l-a înlocuit la Justiție pe Tudorel Toader, Roxana Mânzatu a preluat mandatul Rovanei Plumb la fondurile europene, după ce aceasta din urmă a fost trimisă de PSD la Bruxelles. De asemenea, portofoliul ministerului Românilor de Pretutindeni are începând de azi un ministru plin, nu interimar: Natalia Intotero.

Viorica Dăncilă s-a aflat din nou, luni, faţă în faţă cu preşedintele Klaus Iohannis, fără însă să își transmită prea multe mesaje. Premierul a asistat la ceremonia jurământului de învestitură a noilor miniştri de la Justiţie, Fonduri Europene şi Românii de Pretutindeni.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcție a ministrului justiției Ana Birchall, a ministrului fondurilor europene Roxana Mânzatu și a ministrului pentru românii de pretutindeni Natalia Intotero s-a desfășurat la Palatul Cotroceni, fără ca președintele Iohannis să transmită un mesaj noilor miniștri. 

Klaus Iohannis a acceptat propunerile făcute de Viorica Dăncilă, dar l-a respins pe Titus Corlăţean ca vicepremier.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-10Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Offsaid-ul mare de la Palatul Victoria George Bernard Shaw spunea că tăcerea este cea mai perfectă expresie a disprețului, fapt pentru care majoritatea miniștrilor impuși de Dragnea în cele trei cabinete Grindeanu, Tudose și Dăncilă, au ținut cont de această pildă și au încălcat cu nonșalanță legislația românească în vigoare privind comunicarea
12 Apr 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray