2019-10-21 15:46

E OFICIAL! Klaus Iohannis face ANUNȚUL zilei! Ce DECIZIE a luat

 |  16:35
E OFICIAL! Klaus Iohannis face ANUNȚUL zilei! Ce DECIZIE a luat

Așa cum a promis, președintele Klaus Iohannis este așteptat în aceste zile să facă anunțul privind numirea în funcție a miniștrilor pentru Transporturi și Dezvoltare. Între timp, de la Palatul Cotroceni vine marți o altă decizie importantă. Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) se va reuni pe 11 decembrie, a anunțat, marți, Administrația Prezidențială, printr-un comunicat de presă.

Pe ordinea de zi a ședinței CSAT se află subiecte precum planul de înzestrare a Armatei României pentru perioada 2019-2028, planul de întrebuinţare a Forţelor Armate ale României sau programul CSAT pentru 2019. 

Redăm, mai jos, comunicatul de presă al Administrației Prezidențiale: 

”Marți, 11 decembrie a.c., începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis.

Pe ordinea de zi a ședinței sunt incluse subiecte referitoare la:

• Planul de înzestrare a Armatei României pentru perioada 2019-2028;• Planul de întrebuinţare a Forţelor Armate ale României care se trimit la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2019;• Planul Naţional de Priorităţi Informative pentru anul 2019;• Programul de activitate al Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru anul 2019.

În cadrul ședinței Consiliului vor fi analizate și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-04Parerea ta...

ANONIM
04 Dec 2018

Ptr a numi cei 2 miniștri trebui să mai sume ce.....nu va grăbiți
AI BELITO BELINI
04 Dec 2018

SE INTILNESC SA IL INTREBE PE TILHARUL DRAGNEA SI GASCA CUM A PUS MINA PE TOT JUDETUL SI AVEREA LUI ? SA SE DUCA EI SI PARLAMENTU , 70 DE MINISTRI , CU TOTI PRIMARI , CEI CU PENSI SPECIALE IN APARARE , LA GRANITA SA APERE TARA
SĂ SE DUCĂ
04 Dec 2018

PORCII DIN PARLAMENT! EI, NEAMURILE LOR...VREO 800-1000 DE RAHAȚI DE ELITĂ! DACĂ NU VOR SĂ-ȘI RIȘTE PIELEA, MILIONARI (PREA PUȚINI), MILIARDARI majoritar - ÎN EURO CUM SUNT...SĂ PLĂTEASCĂ MERCENARI SĂ PĂZEASCĂ GRANIȚELE RO. Dacă nu și nu, să-i aducă aminte lui Trump că, atunci când a fost în vizită la el Iohanis, i-a virat mai mult de 2% pentru apărare + toate hârburile și sicriile zburătoare made in lumea 3-a , băgând la noi tehnologie 5G (sâc!), EXACT CA TICHIA DE MĂRGĂRITAR!
ANONIM
05 Dec 2018

Ptr a numi noi ministrii trebui sa șadă si să rumege.....
ANONIM
05 Dec 2018

Ce fata de acromegalian are sasul asta talhar Bleah mi e scarba!
VILANU'
05 Dec 2018

dementule "aonim" ai belito belini", prostovanilor pupatori de ...annus suprem !
@ VILANU
06 Dec 2018

anusul in care iti bagi tu limba până la amigdalite .....cum ti se pare ??? Tot STERP ca si clarinetul lui la care canti cu sârg???? Flacăra iadului sa va ardă nenorocirile....PE TOTI !!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray