2020-07-06 21:32

E OFICIAL: Rectorul și prorectorul Academiei de Poliție, aflați sub control judiciar, și-au dat DEMISIA!

 |  14:28
E OFICIAL: Rectorul și prorectorul Academiei de Poliție, aflați sub control judiciar, și-au dat DEMISIA!

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog, a anunţat, vineri, că atât rectorul Academiei de Poliţie, Adrian Iacob, cât şi prorectorul Mihail Marcoci, au demisionat din funcţie.

„MAI depune eforturi ca Academia de Poliţie să fie o instituţie care promovează integritatea”, a transmis Dajbog, care a apreciat că tinerii care aleg să studieze la Academia de Poliţie o fac din cauza reputaţiei impecabile a unităţii, informează Agerpres.

„Atât rectorul, cât şi prorectorul Academiei de Poliţie, şi-au dat demisia. Vorbim de doi oameni care ocupau funcţii de conducere în cea mai importantă instituţie de învăţământ a Ministerului Afacerilor Interne, o instituţie care pregăteşte viitorii ofiţeri, viitorii lideri ai structurilor MAI. Toţi aceşti tineri au venit la Academia de Poliţie având în vedere reputaţia impecabilă a Academiei, au venit cu mari aşteptări, crezând că aici vor găsi doar oameni cu principii, oameni de la care să înveţe şi oameni care să le fie exemple, atât în viaţă, cât şi în carieră”, a declarat, vineri, Monica Dajbog.

Potrivit acesteia, există o „mare responsabilitate” faţă de aceşti tineri.

„Avem o mare responsabilitate faţă de aceşti tineri şi, mai ales, profesorii care ar trebui să le fie mentori, nu ar trebui să uite niciodată că faptele lor au consecinţe şi nu crează prejudicii de imagine doar instituţiei, ci dezamăgesc nişte copii, nişte tineri care încă mai cred în principii, în legalitate, în onoare şi datorie. Conducerea MAI depune eforturi ca Academia de Poliţie să fie o instituţie care promovează integritatea şi toţi absolvenţii Academiei de Poliţie să fie mândtri că au fost studenţi ai Academiei”, a mai declarat Dajbog.

Rectorul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Adrian Iacob, şi prorectorul aceleiaşi instituţii, Petrică-Mihail Marcoci, au fost plasaţi, joi seară, sub control judiciar de către DNA entru instigare la şantaj.

Cei doi au determinat un angajat al instituţiei să-i remită jurnalistei Emilia Şercan mesaje de ameninţare cu moartea pentru a renunţa la investigaţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-24Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
24 Mai 2019

acum sa se angajeze killeri-teroristi mercenari pentru GHITA BINLADEN FUGARUL de la Belgrad,ca oricum asta faceau si inainte
PILAT
24 Mai 2019

INSTITUTILE DE BAZA ALE SOCIETATII ROMANESTI SUNT DUSE IN BALARII SAU IN DERIZORIU DE CATE; NAROZII, POLITRUCII, TICALOSII, BANDITII, TRADATOTORII ETC AI UNOR NEAMURI DE KKT DIN POPORUL ROMAN CARE SE ZBATE DE SUTE SI MII DE ANI PENTRU A DEVENI CEEA CE MERITA.......
COADA DRACULUI
25 Mai 2019

AUZISEM DE 4 -5 ANI . INTREBAREA ESTE ; CE FAC CEI CARE AU ABSOLVIT MAREA ACADEMIE , SUNT OFITERI AI STATULUI ? IAR EI AU INTRAT CU CIUBUC INTRE 15 - 29 MII EURO ? DAR ONOAREA LOR DE OFITERI ?
FLORIN BUNEA
25 Mai 2019

a fost corectitudine in ROMANIA ,in ultimii 30 de ani?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz