2020-07-02 17:52

Ecaterina Andronescu nu spune NU Ministerul Educației. Ce PLANURI are ca ministru

 |  21:52
Ecaterina Andronescu nu spune NU Ministerul Educației. Ce PLANURI are ca ministru

Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu a declarat că acceptă funcția de ministru în viitorul Guvern condus de Viorica Băncilă dacă i se va propune, așa cum se speculează zilele acestea în presă.

”Acceptati functia de ministru al Educatiei? Iau in calcul,pentru ca sistemul de educatie trebuie sa mearga pe o linie europeana. Daca v-as arata telefonul meu sa va arat cate mesaje de incurajare am in aceasta directie.

Ce veti face ca ministru? sunt multe de facut: problema manualelor, cea mai importanta problema - planurile cadru trebuie aduse la zi, a doua – evaluarea profesorilor si elevilor, daca nu pornim de aici, nu stim ce sa corectam, a treia- minim de conditii decente in scoli, in maxim trei luni sa avem grup sanitar in interior si apa curenta. Apoi sa avem internet in scoli, sunt multe de facut” a dezvăluit Ecaterina Andronescu la TVR 1.

Ecaterina Andronescu a ocupat funcția de ministru al Educației între 28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003, 22 decembrie 2008 – 1 octombrie 2009 și 2 iulie 2012 – 21 decembrie 2012.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-17Parerea ta...

CURIOSITY
18 Ian 2018

Reducerea varstei de pensionare pentru cadrele didactice cu trei ani ? Debirocratizarea sistemului de invatamant ?
HADRIAN
18 Ian 2018

Daca e dezastru, atunci sa fie total. Aceasta baba absoluta, lipita cu miorlaielile libidinoase de toate ecranele televiziunilor aservite, sa revina in fruntea Ministerului Invatamantului, unde a facut ceea ce se stie: a desfiintat scolile profesionale care pregateau producatori economici, a dat frau liber imposturii academice ca sa colectioneze diplome de studii fara acoperire, pe toate caile. Si mai cauta acum sa-si faca loc tot acolo. Mai are ceva de ”rezolvat”. Acolo se simte bine matracuca, printre dinozaurii comunisti ce-si continua cu sarg demolarea invatamantului romanesc.
RO TARA DE HAIDUCI
18 Ian 2018

RRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEE NATIONALA EA PROSTANACA A DISTRUS INVATAMANTUL SI CINTEZA CU EUGEN NICOLAESCU au distrus sistemul de sanatate.
ANONIM
18 Ian 2018

HAIDUCIA IN RO ESTE ATAT DE MARE INCAT TREBUIE SA INTERVINA NATO. NATO TREBUIE SA DESEMNEZE UN PREMIER MILITAR . In democratia balcanica si GRECIA SI TURCIA au avut perioade cand GUVERNELE lor au fost conduse de catre GENERALI MILITARI pentru a readuce in coordonate normale mersul istorie acestor state.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz