2020-04-07 13:23

Ecaterina Andronescu, PRIMA REACȚIE după ce a fost DEMISĂ de premierul Dăncilă: „Am aflat de la televizor!”

 |  14:44
Ecaterina Andronescu, PRIMA REACȚIE  după ce a fost DEMISĂ de premierul Dăncilă: „Am aflat de la televizor!”

Ecaterina Andronescu a fost demisă din funcția de ministru al Educației de către premierul Viorica Dăncilă. Ecaterina Andronescu spune ca a aflat de la televizor aceasta veste. Afirmatia care a costat-o functia pe Andronescu a fost facuta la Antena 3, intr-o discutie despre cazul Caracal, fostul ministru al Educatiei spunand ca Alexandra nu ar fi trebuit sa se urce cu straini in masina.

„Eram într-o ședință și a venit una din colegele mele din cabinet să îmi spună ce se anunță la televizor. Am aflat de la televizor! Nu am discutat cu premierul despre demitere. Nu vreau să comentez dacă a fost o decizie pripită. Doresc să fiu foarte precisă. Ieri, am spus că și școala trebuie să contribuie la educarea copiilor în așa fel încât să fie feriți de rău-făcători. Am dorit să facem o campanie în sensul acesta pentru că, în primul rând, copilul primește o educație de acasă, precum am spus că mi s-a întâmplat și mie, dar și de la școală. Am spus că este și obligația școlii să facă lucrul acesta. Dacă am fost interpretată greșit, îmi pare rău. Nu aceasta a fost intenția mea. Nu sunt eu ca persoană în acest fel și mă știți de multă vreme în viața publică. Sunt un om care are foarte multă empatie față de situațiile delicate, precum și acest caz al Alexandrei.

În niciun caz nu cred că Alexandra e vinovată. Toți cei care au fost implicați în  eveniment sunt vinovați, începând cu cel care a răpit-o, care nu cred că a acționat singur! ”, a declarat Ecaterina Andronescu la postul de televiziune România TV.

Viorica Dăncilă a decis să o demită pe Ecaterina Andronescu din funcţia de ministru al Educaţiei după ce aceasta a declarat că ea a „învăţat de acasă să nu se urce cu străini în maşină”.

Dancila a anuntat demiterea Ecaterinei Andronescu pe Facebook

„Am decis să o demit astăzi pe doamna Ecaterina Andronescu din funcția de Ministru al Educației pentru declarațiile profund greșite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate.

Sunt afirmații care arată lipsă de înțelegere – punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane - din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc.

Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum înainte, sancționat în același mod. La fel cum voi denunța public orice acțiune sau declarație din partea oponenților politici, dacă vor încerca să profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a întâmplat în Caracal.

Pentru preluarea interimatului la Ministerul Educației îl voi propune pe domnul Valer-Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii”, a anuntat Dancila pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-02Parerea ta...

DURERE șI PROSTIE
03 Aug 2019

DESFIINȚAREA partidului PSD este o necesitate NAȚIONALĂ. Romania condusa de acest partid corupt, moare rapid și sigur. Romania este în prăpastie economica, Viata romanului este second hand, Sănătatea romanului este ruinata, Educația a ajuns la opinca găurită, Industria românească este doar un vis și o imaginație, Tinerii va pleacă de-acasă pentru a se salva. Transporturile în comun intre orașe oraș, comune, sat LIPSA asta înseamnă izolare și sărăcie. ( Politicieni corupți au viitorul asigurat pentru 1000 de ani.)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine