2020-01-29 04:01

Ecaterina Andronescu, REACŢIE la protestele de amploare din ROMÂNIA

 |  10:20
Ecaterina Andronescu, REACŢIE la protestele de amploare din ROMÂNIA

Senatorul PSD şi vicepreşedinte al partidului, Ecaterina Andronescu, a declarat că protestele de amploare de sâmbătă din Bucureşti şi din ţară pot strica imaginea României în afară şi a apreciat că dacă acreditează ideea că este o ţară instabilă şi neguvernabilă, toată lumea are de pierdut, iar atunci trebuie să îşi asume repsonsabilitatea toţi cei care i-au îndemnat pe oameni la proteste.

“Avem instituţii în statul acesta. Vom avea în continuare legi care nu îi vor împiedica pe cei din aceste instituţii să îi ancheteze pe bază de probe pe corupţi. Ce mă îngrijorează în aceste demonstraţii nu e faptul că oamenii au ieşit în stradă. E dreptul lor de a protesta faţă de lucrurile care îi nemulţumesc. Dacă aceste demonstraţii generează instabilitatea ţării, dacă ele transmit un mesaj în afară că România este într-o ţară neguvernabilă, atunci trebuie să îşi asume responsabilitatea toţi cei care poate din spate i-au îndemnat să iasă", a declarat Ecaterina Andronescu, la Digi24.

"Pot să vă transmit mesajele care spun că unii primari, vă dau exemplu un mesaj primit de cineva din Roman, au plătit transportul celor care au ieşit în stradă. Dacă ies pentru că sunt nemulţumiţi este dreptul lor constituţional şi trebuie să îi respectăm. Dacă cineva vrea să arate că România este o ţară neguvernabilă, trebuie să îşi asume responsabilitatea", a completat Andronescu.

Aceasta a mai spus că cele trei legi care vizează sistemul judiciar sunt pe masa Curţii Constituţionale, iar instituţia va decide dacă sunt sau nu constituţionale. "Nu este o imagine pozitivă la adresa României şi de această imagine, dacă se transformă într-un mesaj de instabilitate, toată lumea are de pierdut", a încheiat senatorul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-21

In legatura cu acest articol...

PROTESTE MASIVE în București și în marile orașe ale țării
Parerea ta...

RADU
21 Ian 2018

ecaterina proasta satului.voi faceti romania de ras hotilor.
LOTUS TEAM
21 Ian 2018

Da, avem toti de pierdut. Bine e, ca voi pierdeti. CEL MAI MULT! Cei, ce guvernati. Nu se mai uita nici naiba la voi...afara!
SUZANA GADEA
21 Ian 2018

Dupa ce a ingropat invatamantul romanesc , este si cercetata in dosarul Microsoft d-na plagiatoare andronescu si-a facut un obicei din a minti cu nerusinare in haznaua 3 si closetul TV al fugarului ghita. Primaria Voluntari a mafiotului psd pandele trimite anual de sf.Parascheva autocare la Iasi pe banii primariei. In urma acestor excursii primeste voturi. Astea nu le stie groparul invatamantului profesional din Romania ?
ANONIM
21 Ian 2018

Catrina Andronescu face parte din categoria MARLANILOR TICALOSI aparuti in zona Danubiana.................
HADRIAN
21 Ian 2018

Doamna Caty, e dreptul dumneavoastra sa fiti ingrijorata. Dupa ceea ce ati intreprins la guvernare de cand ati inselat romanii si le-ati luat voturile chiar ca v-ati pierdut orice credit. De un an si mai bine nu va intereseaza decat salvarea din mainile justitiei a oligarhilor PSD (deci si a dumneavoastra personal). Ceea ce ati facut cu economia (vezi cursul istoric al prabusirii leului) cu privilegiile castei dumneavoastra si abandonarea cu de la dumneavoastra putere a propriilor guverne -ceea ce nu s-a intamplat pana acum in lumea normala!-desigur ca e cazul sa va ingrijorati. Nu sunteti capabili sa guvernati Romania! Sunteti o sleatha de profitori, de derbedei (vezi Serban Nicolae, Florin Iordache, Eugen Nicolicea, deputatul Mitraliera si cel mai mare Guru insusi)si ingamfati, care v-ati propussa guvernati cu cizmele staliniste peste o tara admisa de bine de rau in Comunitatea Europeana. De aici indignarea dumneavoastra proletara. Sunteti incapabili sa guvernati, doamna Andronescu si cautati tapi ispasitori in sfanta traditie bolsevica, insusita in tineretea dumneavoastra revolutionara. Acum nu mai sunt de vina chiaburii ucisi se inaintasii dumneavoastra, nici sabotorii, nici imperialistii americani. De vina suntem noi, ca va atragem atentia. De vina e opozitia, ca incearca sa ridice capul. Ba chiar domnul Soros ca a finantat niste ONG uri menite sa vegheze la derapajele si apucaturile totalitare ale celor ce au facut din PSD fieful Mafiei politice a Estului european. Cred ca astfel sunteti in asentimentul nostru. Romania a pierdut, continua sa piarda si va pierde neincetat prin arbitrariul unei conduceri oligarhice si iresponsabile, care se incapataneaza sa se creada atotstapanitoare. Stiti si dumenavoastra acest lucru, dar sunteti platita sa lucrati pentru stapanii dumneavoastra. Desi credem ca inceput deja sa va cada greu la stomac aceasta imbuibare fara de oprire... Altminteri nu ati fi ratat ocazia de a tacea...
ABRAMBURICA
22 Ian 2018

Baba Cotoroanta Bramburica a distrus invatamintul Romanesc . Ciumata , bolnava de ckiuma rosie
SOCIALISTUL
22 Ian 2018

Cum dracu de se intampla ca oameni care au facut mult rau tarii , concetatenilor ba chiar viitorului nostru in general , cum este ABRAMBURICA invatamantului romanesc , nu au bunul simt sa se retraga ? Ba chiar madam Andronescu s-ar putea duce la manastire ca are aprope 80 de ani . Nu vedeti ca a inceput sa adoarma pe la emisiunile Tv ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine