2020-06-02 06:17

Edilul Daniel Florea și achizițiile fără noimă făcute de Primăria Sectorului 5

 |  15:00
Edilul Daniel Florea și achizițiile fără noimă făcute de Primăria Sectorului 5

Primarul Sectorului 5 din București, Daniel Florea, se pregătește să cumpere telefoane mobile pentru toți elevii din sectorul pe care îl păstorește. Pretextul este asigurarea accesului acestora la educație digitalizată. 

Primăria Sectorului 5 vrea să cumpere 27.500 de telefoane mobile pentru elevi și 3.000 de tablete pentru profesori. Costul estimativ al proiectului depășește 2.6 milioane de euro, conform calculelor noastre. Justificarea cheltuielii: accesul la educație online. Potrivit anunțului publicat pe site-ul Primăriei Sector 5, Consiliul Local este chemat să voteze, la 15 aprilie, cinci proiecte, printre care și proiectul “Start pentru o educație digitalizată”.

Conform documentelor, care nu menționează un cost estimativ, “sumele necesare realizării programului menționat la articolul 1 (Start spre o educație digitalizată – n. r.), vor fi utilizate din bugetul local al sectorului 5, capitolul Cultură”. „Sesiuni de trening” pentru profesori Ca să justifice cumpărarea de telefoane mobile pentru aproape 30.000 de elevi, cei din Primăria Sector 5 spun că „administrația publică locală a sectorului 5 și-a propus să contribuie la crearea și asigurarea unui climat educațional favorabil desfășurării procesului instructiv-educativ în mediul online, prin asigurarea resurselor financiare vizând optimizarea condițiilor materiale necesare susținerii acestuia”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-12Parerea ta...

DOREL
12 Apr 2020

Nici un bloc nu a anvelopat. Tara arde si baba se piaptana .Primarul zero barat. Fara alte comentarii.
CALATORUL
13 Apr 2020

Bucurestiul este condus de PSD-isti! Niste hoti si talhari pe care nu-i intereseaza de poporul care i-a votat! Mai votati PSD-ul cu prostii si hotii de la conducere???????
SIN CITY
24 Apr 2020

Dorel: se anvelopeaza blocuri in sectorul 5!! inainte sa comentati, verificati!! Calatorul: personal, nu imi place ascest primar, mi se pare populist, dar a facut cate ceva pentru cei din sector. In schimb, dvs votati PNL si Johanis ca iata cat bine fac tarii !! Cand e vorba de produs pentrt buzunarul propriu, toti sunt o apa si-un pamant!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine