2019-10-22 09:17

Educatoare, cercetată pentru că fura laptele și cornul copiilor

 |  20:04
Educatoare, cercetată pentru că fura laptele și cornul copiilor

O educatoare din județul Gorj, aflată în pragul pensionării, este cercetată după ce fostul soț a reclamat-o la Poliție că fură periodic laptele și cornul preșcolarilor.

Polițistul care a mers la locuința educatoarei să verifice acuzațiile a găsit în frigider lapte și corn de la grădiniță, scrie Mediafax.

Valerica Contoloru, o educatoare aflată în prag de pensionare la Grădinița Rugi, este cercetată de Comisia de Disciplină a Școlii Gimnazile "Grigore Geamănu” din comuna gorjeană Turcinești, de care aparține grîdinița.

Femeia în vârstă de 60 de ani a ajuns, în luna septembrie a anului trecut, prin transfer, de la Mătăsari la Grădinița Rugi, aflată în subordinea Școlii Gimnazile "Grigore Geamănu” din comuna Turcinești. Cadrul didactic din Târgu-Jiu, care împlinește condițiile de pensionare luna viitoare, și-a cerut transferul în toamnă, pentru a fi mai aproape de casă, dar și pentru că la Rugi avea în grijă doar zece preșcolari.

Aceasta este acuzată de fostul soț că, de la începerea activității, ar fi furat periodic din alimentele gratuite ale copiilor. Bărbatul a și reclamat-o pe fosta soție la Poliție, după ce ar fi găsit, în frigiderul din locuința comună, cutii de lapte și cornuri din cele oferite gratuit elevilor și preșcolarilor.

"Am observat încă din octombrie-noiembrie că fosta soție aducea acasă și depozita în friginer cutii cu lapte și cornuri din cele oferite gratuit copiilor de la grădinița unde lucra. Produsele erau consumate de ea ori erau oferite la rude. Considerând că aceasta ia laptele și cornul de la gura copiilor, pe care ea trebuie să-i educe tocmai pentru a nu fura, am reclamat-o pe fosta soție la Poliția Turcinești și am prezentat anchetatorilor fotografii cu produsele furate de fosta consoartă, în mai multe luni. Un polițist a venit imediat la domiciliul comun și a găsit produsele în frigider, așa cum am reclamat, a întocmit un proces verbal și le-a ridicat. Acum aștept finalul anchetei”, susține fostul soț al educatoarei.

Produsele ridicate de Poliție au fost duse la Școala Gimnazială "Grigore Geamănu” din comuna Turcinești.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray