2020-06-01 08:25

Elan Schwartzenberg, cercetat penal de DNA în dosarul lui Mazăre

 |  22:30
Elan Schwartzenberg, cercetat penal de DNA în dosarul lui Mazăre

Procurorii DNA au dispus cercetarea penală faţă de Emilian (Elan) Schwartzenberg pentru complicitate la dare de mită. Este vorba despre dosarul în care fraţii Radu Mazăre şi Alexandru Mazăre au fost trimişi în judecată.

Procurorii anticorupţie arată în rechizitoriu că Schwartzenberg a acţionat ca un "liant" între omul de afaceri Avraham Morgenstern şi fostul primar al Constanţei.

De asemenea, DNA a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de spălare a banilor, cu privire la transferuri făcute de Radu şi Alexandru Mazăre, dare de mită, dar şi fals în declaraţii, referitor la declaraţiile de avere completate şi depuse de fraţii Mazăre în perioada 2013 - 2014.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată sub control judiciar pe Radu Mazăre, la data faptelor primar al municipiului Constanţa, pentru luare de mită şi fals în declaraţii. În acelaşi dosar a fost deferit justiţiei şi fratele său, senatorul Alexandru Mazăre, pentru complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-04Parerea ta...

BLA , BLA
04 Apr 2016

Nu le face nimic . Sa dus Ginditorul si au tras inainte sforile fifti - fifti .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine