2020-03-30 14:23

Elcen: Gabriela Firea a uitat să plătească factura la apă caldă și căldură. Bucureștenii riscă să rămână în frig de tot

 |  12:45
Elcen: Gabriela Firea a uitat să plătească factura la apă caldă și căldură. Bucureștenii riscă să rămână în frig de tot

ELCEN anunţă că nu mai dispune de bani de salarii sau de materia primă, gazul natural, către furnizorul Romgaz, din cauza neachitării de către Primăria Capitalei a plăţilor pentru agentul termin destinat Bucureştiului.

Primăria Capitalei nu a virat în contul companiei sumele pentru plata gazelor necesare pentru producerea şi livrarea agentului termic către populaţie, aferente lunilor decembrie 2019, suma de 104.258.746,91 de lei, şi luna ianuarie 2020, suma de 106.315.578,61 de lei. Cu toate că, conform Convenţiei de plată a gazelor aprobată în CGMB prin Hotărârea nr. 626/14.11.2019 şi semnată de toate părţile implicate, astfel PMB are obligaţia de a bugeta şi aloca, confom legislaţiei aplicabile, aceste sume.

De asemenea, Romgaz, furnizorul de gaz ar putea sista livrarea materiei prime ca urmare a neîncasării contravalorii pentru gazele livrate, fapt ce ar putea întrerupe furnizarea apei calde şi a căldurii la consumatori.

"La data de 14.01.2020, s-a emis factura nr. 1154292 în valoare de 169.737.732,60 lei pentru energia termică livrată de ELCEN către TERMOENERGETICA conform prevederilor contractuale. Data scadentă a acestei facturi este 29.01.2020. Valoarea mai sus menționată constituie creanță neîncasată, întrucât factura nu a fost achitată până la acest moment." , se arată în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-28Parerea ta...

ROZNOVAT DIDINA
28 Ian 2020

Sunt curioasa daca ati verificat aceste date si la Primarie si care a fost raspunsul! Vad ca este un ”curent” anti D-na Firea (bineinteles pentru ca face parte din CIUMA ROSIE), care cf. distinsului nostru Presedinte si noului guvern, trebuie ERADICATA - in totalitate! Astept raspunsul dstra!
CIUMAFAIA RAVASITA
28 Ian 2020

Dna Didina, lasati Latrina 3, ca va face rau la ten. Asa cum "dstra" comentati despre distinsul Presedinte, la fel comenteaza si altii despre distinsa D-na Firea, care e primarita cu unica performanta de a baga RADET in faliment. Lasati-ma cu povestile prostesti despre cineva care incearca s-o elimine pe D-na Firea si cuplati-va creierul inainte de a vorbi. Cat despre ELCEN, eu nu pricep. ELCEN primeste bani de la PMB ca sa cumpere gaz ca sa produca caldura. Dar pe langa caldura, ELCEN produce si curent electric. De ce nu spun distinsii d-ni de la ELCEN ca folosesc banii de la PMB ca sa produca si curent electric, pe care-l vand suplimentar fata de ce ar trebui sa produca, adica ABUR? Ia sa produca doar abur, si dupa aia sa se planga ca nu-s platiti. Dar ei fura din banii PMB sa produca curent electric pe nevazute, si cer bani sa livreze abur. Asta nu inseamna ca tin partea D-nei Firea. Din partea mea, o primarita care locuieste in Voluntari n-ar trebui sa vorbeasca macar despre Bucuresti, daramite sa-l si conduca. Dar cat timp votantii gen Didina Roznovat vad comploturi impotriva unicei primarite, orasul asta n-are nicio sansa sa se dezvolte.
SABOTAJ
08 Feb 2020

Unde sunt bani colectati de la cetateni .? Cine ia furat ? Limba lata ? Latrina 3
SABOTAJ
08 Feb 2020

Unde sunt bani colectati de la cetateni .? Cine ia furat ? Limba lata ? Latrina 3
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine