2019-10-20 20:24

ELENA BĂSESCU, însărcinată pentru a treia oară! Reacţia lui Traian Băsescu la aflarea veştii

 |  13:29
ELENA BĂSESCU, însărcinată pentru a treia oară! Reacţia lui Traian Băsescu la aflarea veştii

Este mare bucurie în familia Băsescu. Fiica cea mică a fostului preşedinte este însărcinată şi va deveni pentru a treia oară mămică.

În urmă cu puţin timp Elena Băsescu a recunoscut pe pagina sa de socializare că este însărcinată.

"În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune", a scris Elena Băsescu pe pagina ei de Facebook.

Şi Traian Băsescu a confirmat zvonurile apărute în presă.

"Mare bucurie! Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!", a scris Traian Băsescu pe facebook.

În urmă cu mai bine de un an, Elena Băsescu a divorţat de Bogdan "Syda" Ionescu, după patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior. Ea are din luna octombrie a anului trecut o relaţie cu Cătălin Tomata, proprietarul unui restaurant din Capitală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-19Parerea ta...

ANONIM
19 Feb 2018

La km de p ...înghițiti.....ar fi trebuit ca aibe cel putin un pluton de copii ... mai avem o problemă acum ! ...cati copii din flori fac toate parasutele
ANONIM
19 Feb 2018

Sper ca macar progeniturile sa faca școala...nu cea de clubing ca parasuta de măsa... observăm că la ciocane are SUCCESURI...asta e ...o spală cu apă cålduta si e ca noua ...ce este varză să se roază !!!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Feb 2018

EBA o sa intre in cartea recordurilor.....ca primul si ultimul europarlamentar care discuta subiecte la Bruxelles care nu sunt pe ordinea de zi..si i sa taie microfonul...nu s-a mai intamplat niciodata>>>>>>>Basescule cum e cu nepotismul?...Ceausescu era rau ca-si baga beizadelele peste tot,...pai voi l-ati depasit demult pe CEAUSESCU....de aia va uraste lumea Eu nu o sa critic chestii personale de familie.....dar faptul ca ti-ai dorit sa fii presedinte cu fiica agramata facuta europarlamentar te pune pe scara cultului personalitatii deasupra lui Ceausescu.....plus posetele Birkin Crocodile de 700000 de euro ale lui udrea.......cum dracu sa dai milioane de euro din coruptie pe cateva posete pentru o amanta?Te crezi BANCHER la FMi?sau poate chiar esti,dar nu stiam noi prostii....."stupid people"
PESTE
20 Feb 2018

Este expirată deja ....are kilometrajul dat peste cap ....intra la categoria JB sau HB ....
ANONIM
12 Mar 2018

EU sa fiu in situatia ta cu o asa fiica as intra in pamant de rusine
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray