2019-08-18 12:00

Elena Băsescu, mamă pentru a treia oară. Fiica fostului preşedinte a NĂSCUT

 |  10:38
Elena Băsescu, mamă pentru a treia oară. Fiica fostului preşedinte a NĂSCUT

Zi cu emoții în familia lui Traian Băsescu. Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte, a adus pe lume o fetiță, al treilea copil al ei, potrivit stiripesurse.ro.

Elena Băsescu și iubitul ei Cătălin Gheorghe, poreclit "Tomată", formează un cuplu de anul trecut, iar astăzi va veni pe lume o fetiță, primul lor copil.

Deși nu a vrut să dea niciun detaliu despre naștere, cel care a dat-o de gol a fost tocmai Traian Băsescu. Invitat săptămâna trecută la România TV, fostul președinte a dezvăluit când va avea loc operația, dar nu și ce nume va purta fetița.

"Se pare că pe data de 4 iunie pentru că aia mică nu a venit încă în poziție să iasă, nu vrea...Ceilalți doi au venit prematur, și Traian și Sofia. Asta mică, a treia, este hotărâtă să stea până în ultima zi. Numele nu vi-l spun", a declarat Traian Băsescu.

Elena Băsescu, în vârstă de 37 de ani, mai are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-04Parerea ta...

ANONIM
04 Iun 2018

Si uite a apar copii ....din floricele....facuți la băutură.....hahaha ...ii place fetei procesul....de aceea se ducea pe la 3...4 dimineata la Hrebenciuc junior ...o spală și este ca nouă....nu e varza sa se roadă...trece un vapor pe mare si nu se cunoaște nimic
ANONIM
04 Iun 2018

Face ca au sutit destul pt o tara intreaga, asta e sora cu Valentin Ceausescu, care doar poarta numele lui c. in realitate e feciorul lui Base pus de stapani s-o ademeneasca pe Leana lui Nicu. Asa se explica ca a scapat cu zile, ai lui C. nu-s printre noi, doar ai lui Base. Apoi si asta cica fu gasita nou-nascuta dp un drum de 2 ani pe mare, deh, fratiorul se ocupa ghini de cumnatica lui
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray