2019-11-21 08:48

Elena Băsescu şi-a botezat fetiţa. Traian Băsescu: Anastasia îmi seamănă

 |  19:14
Elena Băsescu şi-a botezat fetiţa. Traian Băsescu: Anastasia îmi seamănă

Duminică, 14 octombrie, Elena Băsescu și-a botezat fetița de patru luni. Ziua în care mezina fostului președinte a ales să își creștineze micuța pe care o are cu afaceristul Cătălin Gheorghe este una cu o semnificație importantă pentru credincioși, întrucât o cinstesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Traian Băsescu a oferit câteva detalii legate de micuța Anastasia, pe care o iubește ca pe ochii din cap, dar și despre botez.

"O botezăm duminică, 14 octombrie. O botezăm pe piticuță. E sănătoasă. Are trei luni și nu a răcit niciodată. S-a născut mai robustă, ea s-a născut cu 3,8 kg. Râde la mine. Fiecare vrea să o legene sau să îi dea de mâncare. Bietul copilaș este prea mic să suporte. În ultima vreme a devenit mai agitată pe timpul nopții. E un copil foarte frumos. Am patru nepoţi (trei de la Elena și un băiețel, Răducu, de la Ioana, fiica lui cea mare - nr.r), două fetițe și doi băieței", a declarat fostul președinte pentru România TV, care a mai adăugat și că micuța Anastasia îi seamănă cel mai tare dintre toți nepoții.

Petrecerea va fi una restrânsă, la un local de fițe din Nordul Bucureștiului, unde vor participa familiile celor doi, nașii, dar și câțiva prieteni de suflet ai părinților.

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, are trei copii: primii doi, Sofia și Traian, sunt din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, al treilea este Anastasia, născută în vara lui 2018, din relația cu omul de afaceri Cătălin Tomată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-14Parerea ta...

COSTICA
14 Oct 2018

UN BUNIC ADEVARAT SE LASA DE POLITICA ISI INGRIJESTE NEPOTII. BASESCU- mergi acasa si lasa politica pe mana altora. ESTI DEPASIT DE VREMURI. FARA ALTE COMETARII....
ANONIM
15 Oct 2018

Încă un copil din flori !!!! Trăiască parasutele chiorului !!!
ANONIM
15 Oct 2018

Încă un copil din flori !!!! Trăiască parasutele chiorului !!!
ANONIM
15 Oct 2018

Familie de hoti si curve Scarba extrema chiorule !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray