2020-07-03 20:59

Elena UDREA confirmă că s-a întors în ROMÂNIA: „Am renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în COSTA RICA. Vreau să îmi cresc copilul acasă…”

 |  18:28
Elena UDREA confirmă că s-a întors în ROMÂNIA: „Am renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în COSTA RICA. Vreau să îmi cresc copilul acasă…”

Elena Udrea a anunţat, luni, că a revenit în România, precizând că a renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica şi că a luat această decizie imediat după ce a fost eliberată, în luna decembrie. Udrea spune că a intrat luni dimineaţă în ţară, prin Vama Giurgiu.

„Da, m-am întors în România. Am renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiţei mele Eva şi, închiderea procedurii de extrădare”, a scris Udrea luni seara pe pagina sa de Facebook.

„Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserică unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea şi cei cu adevărat apropiaţi mie, alături de noi”, mai scrie Elena Udrea.

Referitor la procesele pe care încă le are în instanţă, Udea consideră că se va apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva „abuzurilor” care s-au făcut în cazul său. 

„Am ales să postez acest mesaj din respect faţă de cei interesaţi şi faţă de presa care încearcă să afle adevărul despre prezenţa mea Acasă. Ştiu că o face din buna credinţă şi din dorinţa de a-şi informa corect publicul. Mulţumesc celor care îmi urează bun venit şi vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere! Doamne, ajută!”, mai scrie Udrea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-08Parerea ta...

AAAAAAHHH...
08 Iul 2019

Cata nevoie era de o femeie ca tine sa vina sa conduca! Te facem presedinte, pocuror general, premier, ceva. Ce nevoie aveam de o somitate!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz