2020-08-13 00:23

Elena Udrea, dusă din Arestul Poliţiei Capitalei la Penitenciarul de Femei Târgșor

 |  15:11
Elena Udrea, dusă din Arestul Poliţiei Capitalei la Penitenciarul de Femei Târgșor

Elena Udrea a ajuns, joi, din Arestul central al Poliției Capitalei la Penitenciarul de Femei Târgșor, unde va sta, pentru început, în carantină. Udrea a fost trimisă în judecată în dosarul "Gala Bute".

Conform procedurilor, Elena Udrea va sta, pentru o perioadă de 21 de zile, în secția de carantină și observație a centrului de detenție, după care va fi transferată în cea de arest preventiv.

Elena Udrea a fost trimisă în judecată de DNA în dosarul Gala Bute la data de 21 aprilie, ea fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

În același dosar au mai fost deferiți justiției fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, Tudor Breazu—administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu—fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia—fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu—fost director al Companiei Naționale de Investiții și Dragoș Marius Botoroagă—administratorul unei societăți comerciale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-30Parerea ta...

CE TEAMA AU DE UDREA
30 Apr 2015

Au mutat-o cat mai departe de Bucuresti, sperand cei care formeaza patrulaterul ocult ca vor avea liniste si ca Udrea va fi intimidata iar comunicarea se va face greoiu de la Targsor. Se inseala capii mafiei Noii Puteri. Udrea are adevarul de partea ei, stie clar ce i se intampla, va fi si mai puternica, va contraataca si mai feroce pe capii de la DNA ICCJ, CSM si SRI. Acesti penali (asta sunt si vor lua locul blondei curand, o sa vedeti) s-au pus cu cine nu trebuie. Se masoara cu cea mai puternica femeie politician, cred ca si din Europa! Ii va ciurui precum Marele Basescu si asta cat de curand, deoarece lumea a inceput sa vada ce se ascunde dincolo de spoiala asa zisei Justitii corecte.DNA o executa azi pe Udrea, dar vai de ce va fi "maine"! Sa nu uite mafia de Sus ca totusi, Romania nu este singura, iar romanii nici chiar asa de prosti-naivi sa nu vada abuzurile mizerabile care i se aplica Elenei Udrea, sa nu se intrebe daca nu pot pati si ei la fel, asa din senin?!
CROCODILUL FLAMAND
30 Apr 2015

sa vezi ce posta o s-o faca parnaiasele pe Udroaika.....o sa o calareasca toata puscaria....Chiar asa...cum se satisfac intre ele lesbiencele?aia mai puternica sta deasupra?sau invers...
JOS PATRULATERUL ODIOS!
30 Apr 2015

Niciun martor al fenomenului politic romanesc nu-si imagineaza acest transfer al Elenei Udrea la penitenciarul ca fiind unul absolut necesar. Fosta ministru putea foarte bine sa ramana in arestul Politiei bucurestene pana pe 5 mai cand judecatorul de drepturi si libertati va judeca contestatia depusa de avocatii sai. ba putea ramane acolo pana la proces...oricum, ea trebuie absolut sa fie in libertate prezumtia de nevinovatie prevaland asupra oricaror barfe si calcule meschine ale Coldutei, Coldutului si Liviutei Stanciu, in hora carora s-a prins si Tudose de la CSM, niste nimicuri mediocre si cu suflete mici si razbunatoare...vom scapa curand de ei si vom uita vitejiile lor de zmei cu capete de musca!!!
PARADISUL CRACILOR
30 Apr 2015

Cit de curind o ia si pe Roxana Dragomir cu bani papati cu Pescariu inpreuna . in acelasi timp si PINALTI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz