2020-01-21 01:15

Elena Udrea, judecată în continuare sub control judiciar

 |  13:34
Elena Udrea, judecată în continuare sub control judiciar

Elena Udrea va fi judecată în continuare sub control judiciar în dosarul "Gala Bute", potrivit unei decizii a ÎCCJ. Judecătorii au menţinut şi măsura potrivit căreia fostul ministru are interdicția de a părăsi țara.

Decizia ÎCCJ nu este definitivă și poate fi contestată, transmite Agerpres. 

Instanţa a dispus menținerea măsurii preventive a controlului judiciar luată față de Elena Udrea și i-a respins acesteia cererea de înlăturare a obligării de a nu părăsi teritoriul țării fără încuviințarea instanței.

ÎCCJ a mai dispus mwnţinerea controlului judiciar față de Ion Ariton, Rudel Obreja, Tudor Breazu, Ana Maria Topoliceanu și Dragoș Botoroagă.

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute", ea fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-25Parerea ta...

JOS LABELE JEGOASE DE PE UDREA
25 Sep 2015

Nu este clar si limpede ca lumina zilei ca toata tarasenia asta cu respingerea la foc automat a cererilor continue ale Elenei Udrea se petrec cu intentia de a o darama psihic si de a-i ingreuna activitatea politica in Parlamentul Romaniei? Nu este clar ca in Tara asta romaneasca domneste pe ascuns dictatura instaurata de catre Trinomul SRI-DNA-ICCJ? Nu este clar ca Elena Udrea, ca si Traian Basescu sunt cei mai periculosi si competenti adversari ai '' partidului meu '' si si Plavanului de la Sibiu? Nu este clar ca Romania cu acesti sefi de institutii va ajunge in 2-3 ani la nivelul Coreei de Nord? Nu este clar ca singura putere in Stat este Trinomul condus de trei handicapati? De ce tac '' marile '' voci ale societatii civile, ce s-a intamplat cu ei, s-au raliat marelui conducator sas? Fatalitate, numele tau e Romania!
KROKOBAURUL S-A DUS!
25 Sep 2015

Chiar acum vin de la cimitirul evreiesc unde a fost ingropat cu doar 5 oameni martori Krokobaurul nenorocit! 4-5 caini maidanezi si-au facut nevoile pe pamantul proaspat aruncat peste sacul de plastic in care era varata jivina care scria pe aici, ridicand toti odata piciorul!
CROCODILUL FLAMAND
25 Sep 2015

CINE ERA "KROKOBAURUL"???....N-AM AUZIT DE PORECLA ASTA..CRED CA ERA VORBA DE KOTOROANTZA DE PLEOSHKOI...SI-A LUAT VREUN NOU AMANT PROBABIL,IN SPERANTA CA SCAPA DE TARGSOR...DAR DEGEABA...URMEAZA CHIFTELELE CU PRASTIA LA FEREASTRA CELULEI CU SHOBOLANI..HA HA HA
MARIA TEREZA DE PLESHKOI
25 Sep 2015

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene. În dosar au fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu — administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu — fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia — fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu — fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă — administratorul unei firme. Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care inculpata îl conducea
AMBASADOR BERCEAMONDIAL
25 Sep 2015

URMEAZA UN NOU DOSAR BICA-UDREA-COCOS
MATA HARI DE PLESCOI
25 Sep 2015

Mie scirba de ea , cite terenuri ia dat oprescu si luate cu Cocos . Nu mai vorbesc de ce a facut ea ca ministru sau metresa sub masa . Nu ii mai ajunge .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray