2020-04-03 08:17

Elena Udrea, la sediul ÎCCJ. Magistraţii verifică măsurile preventive din dosarul Gala Bute

 |  09:49
Elena Udrea, la sediul ÎCCJ. Magistraţii verifică măsurile preventive din dosarul Gala Bute

Elena Udrea a venit, marţi, la sediul ÎCCJ, unde are loc un nou termen în dosarul "Gala Bute". Magistraţii instanţei supreme verifică măsurile preventive dispuse în acest caz, potrivit b1.ro.

Deputatul Elena Udrea a fost trimisă în judecată în dosarul Gala Bute, ea fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Procurorii DNA au precizat că „Elena Udrea ar fi coordonat un sistem prin care Ştefan Lungu, Ana Maria Topoliceanu, Gheorghe Nastasia și Tudor Breazu au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care inculpata îl conducea”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-04

In legatura cu acest articol...

Elena Udrea: Aş vrea să nu mai fiu fotografiată non-stop. Există oameni obişnuiţi care îmi fac poze şi le trimit presei
Parerea ta...

VAI DE DNA, VAI DE ICCJ...
04 Aug 2015

Chiar asa : '' ar fi coordonat un sistem prin care...'' , deci se merge NUMAI pe presupuneri ale unor procurori montati de Kovesi sa faca pe dracu-n paispe si sa gaseasca ceva prin care s-o agate pe Elena Udrea...sansele lor s-au redus drastic de aceea si tragerile de timp pentru a da NUP-ul care sa semene a meci nul si sa nu-i descalifice chiar de tot!!!
HAITUITA SI ATAT
04 Aug 2015

Este corect de a declarat Udrea. Desi nu au dovezi impotriva sa, o tin sub control judiciar sau nu are voie sa vorbeasca cu apropiatii ca sa nu-i influenteze. O putea face de un milion de ori dar nu avea ce sa influenteze, sa fim seriosi. Totul este doar asa de ochii lumii ca sa arate prostimii DNA ca ce tari sunt ei, dar vai, fara probe sunt doar niste amarati de executanti care au fost pusi s-o hartuiasca pe Elena Udrea ca acei recuperatori sau ca vechea securitate ceausista. Asta nu este Justitie, este inchizitie pe sistem nou, unul periculos deoarece evolutia in materie de servicii a crescut. Udrea va fi achitata, astept sa fie despagubita, astept sucuzele publile ale lui Kovesi pentru tot ceea ce i-au facut la comanda Noii Puteri.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine