2019-08-19 04:49

Elena Udrea, primele reacții în SCANDALUL fotografiilor din revistă

 |  18:11
Elena Udrea, primele reacții în SCANDALUL fotografiilor din revistă

Elena Udrea a postat pe Facebook după o pauză de aproape trei luni. De data aceasta, postarea ei este o reacţie la criticile de după apariţia pozelor cu ea însărcinată.

"Dezbaterile provocate de aparitia fotografiei de pe coperta revistei Viva au depasit pana si asteptarile mele. Asa cum afirm in interviul din revista, dupa experienta mea in viata publica, sunt obisnuita ca de cele mai multe ori, ceea ce fac sau spun sa fie tratat cu patima exagerata, aspect pe care il voi discuta altadata. Virulenta de ieri a unora, arata insa mult mai mult decat interesul de a se raporta la cineva anume, la mine de data aceasta. Arata cat de departe merge astazi divizarea societatii, cat de bazata pe ura cultivata intentionat este aceasta divizare si cat de radicalizate sunt taberele.

Si despre acest subiect voi vorbi separat.

Acum, doar pentru cei real interesati si care nu au cumparat revista, public aici fotografiile care au aparut in formatul tiparit Viva si interviul pe care l-am dat, in integralitate.

P.S. Stiu ca este la moda in Romania sa se injure in gura mare, sa se dea si sa se ia… in piata publica, insa eu raman old fashion. Ca urmare, celor care cauta un spatiu virtual unde sa se descarce de frustrari prin mizerii si vulgaritati, le recomand sa paraseasca aceasta pagina, ca sa nu fiu nevoita sa ii blochez", a scris Elena Udrea pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-31Parerea ta...

MATA HARI DE PLESCOI
31 Aug 2018

fa gloaba ; AM FOST IN DELTA SI TARANI , BARCAGII , CETATENI , VORBEAU DE AFACERILE TELE SI COMBINATI CU VINTU . TE-AI STRECURAT BINE PRINTRE DEGETE CU BANI MULTI IN CONTURI SI FONDURI EUROPENE . NU PREA AI LASAT URME , DAR VORBE SUNT MULTE , DESPRE TUNE . RECUNOSC SI EI CA ESTI NEAM DE TIGANCA
OSMAN
01 Sep 2018

o parasuta de lux carese baga si ea in seama din cand in cand
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray