2019-09-18 16:41

Elena UDREA și Alina BICA rămân în arest! Tribunalul Constituțional din COSTA RICA le-a respins cererea de eliberare

 |  10:42
Elena UDREA și Alina BICA rămân în arest! Tribunalul Constituțional din COSTA RICA le-a respins cererea de eliberare

Elena Udrea şi Alina Bica rămân în arest în Costa Rica, după ce Tribunalul Constituţional le-a respins cererea de eliberare.

Ambele s-au adresat instanţei constituţionale în 6 noiembrie, în condiţiile în care ele au fost plasate în detenţie pentru două luni, fiind în procedură de extrădare la solicitarea autorităţilor române, informează News.ro.

Conform jurnaliştilor din Costa Rica, în cazul lui Udrea, argumentele au vizat faptul că are o fetiţă nou-născută şi condiţiile din închisoare nu sunt adecvate pentru a fi împreună cu ea, în timp ce Bica a pus în discuţie documentele în baza cărora i s-a solicitat extrădarea.

Joi după-amiază, avocaţii Elenei Udrea şi Alinei Bica au mai făcut un demers la instanţa constituţională, susţinând că sentinţele în baza cărora a fost solicitată extrădarea au fost anulate în România, motiv pentru care ar trebui eliberate. Judecătorii ar urma să decidă în primul rând cu privire la admisibilitatea acestei acţiuni, scriu jurnaliştii din Costa Rica.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, şi fosta şefă DIICOT, Alina Bica, au fost reţinute, în 3 octombrie, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ulterior, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-17Parerea ta...

FREACA MENTA
17 Noi 2018

CUM DRACU SAU NIMERIT CURVELE INPREUNA ? CE AFACERI AU FACUT SI CROSETEAZA MAI DEPARTE INPREUNA ? CIND RECUPEREAZA BANI MILIOANE EURO FURATI ?
ANONIM
19 Noi 2018

ELE DEMONSTREAZA CA IN RO EXISTA INCA CIVILIZATIA PREISTORICA...............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray