2020-08-12 16:09

Elena Udrea a devenit ţinta unui obsedat anonim

 |  18:41
Elena Udrea a devenit ţinta unui obsedat anonim

Un bucureştean este îndrăgostit nebuneşte de ministrul turismuluişi a creat un site pe care i-l dedică în totalitate.

“Elena Udrea este obsesia mea”, estemesajul care te întâmpină atunci când intri pe ,un site creat de Adam, aşa cum îşi spune acesta, pentru a-şi ascundeidentitatea. “Lumeanu trebuie să ştie cine sunt, trebuie să ştie ce simt pentru ea”, afirmăindividul, care se recomandă angajat al unei agenţii de turism şi absolvent alFacultăţii de Litere.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani este atât de obsedat de ElenaUdrea încât o numeşte “zâna mea”sau “draga mea”,iar în galeria foto dedicată o descrie ca fiind “tulburătoare”, “dulcică” şi “mortală”. Într-una dintre postările aproape zilnice,“obsedatul numărul 1”, aşa cum se autointitulează, vorbeştedespre zvonurile privind posibilul divorţ al Elenei Udrea de Dorin Cocoş şi îirecomandă să înainteze cât mai repede actele pentru a se recăsători cu el. “Şidacă doamna mea va fi vreodată preşedinte, eu îi voi fi întâiul şi cel mai devotatservitor”, promite acesta.

“Chiarnu voiam să ştiu de mariajul ei din dragoste. Pentru mine, Elena Udrea nu arealura unei femei măritate. Ea e singură şi măreaţa în unicitatea ei”, mai spuneAdam după ce a citit o declaraţie a liderului PDL, în care susţine că îi eloială lui Cocoş.

Adam afirmă că, “în afară de Elena Udrea, viaţa mea epustie” , iar de ziua lui, sărbătorită în urmă cu două luni, a preferat să stea încasă şi să se uite la fotografiile cu idolul său. “La mulţi ani mie, dartoate urările şi gândurile mele merg la EA, la Elena Udrea,femeia visurilor mele, în perioada asta mai mult ca oricând”, motivează gestul. Pe lângă zecilede imagini cu ministrul Turismului în mai multe ipostaze, bărbatul a creatconturi pe Twitter şi pe Facebook în care îi contrează pe toţi cei care au cevade obiectat la adresa acesteia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-12

Mai multe imagini:
Elena Udrea a devenit ţinta unui obsedat anonim
zoom
Parerea ta...

GEORGETA
23 Aug 2010

SARACUL!
V.RUSE
23 Aug 2010

Ce zice?i,Traian B?sescu este "marele licurici" al Elenei Udrea? A prestat Elena Udrea la mo?ulic? de la Cotroceni?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz