2020-02-19 19:31

Elena Udrea vrea să facă videochat. Transparenţă totală

 |  15:42
Elena Udrea vrea să facă videochat. Transparenţă totală

Ministra este dince în ce mai fascinată de comunicarea virtuală. Ea lansează ideea că ar fi oopţiune utilă deschiderea unui videochat la PDL Bucureşti, filială pe care oconduce ca interimar.

Elena Udrea scriepe blogul personal că PDL Bucureşti va încerca să implementeze pe site-ulfilialei un sistem de videochat, prin care cetăţenii să vadă cum au votatconsilierii locali în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. “Vom încercasă facem la PDL Bucureşti ceva asemănător ca pe site-ulCamerei Deputaţilor sau al Senatului: fiecare bucureştean să vadă cum au votatconsilierii locali pentru fiecare proiect legislativ în parte. E nevoiede o transparenţă a deciziilor politice şi PDL Bucureşti este dispus să facăacest pas”, promite Elena Udrea. Democrat-liberala susţine că propunerea sa afost bine primită în cadrul Biroului Permanent Municipal de către colegii săi,care s-au arătat dispuşi chiar să facă un calendar pe tematici. “La şedinţa deacum două zile a Biroului Permanent Municipal, le-am împărtăşit colegilor ideeareferitoare la videochat-ul pe care l-am puteaface cu aleşii locali şi ea a fost foarte bine primită. În momentul în care seva lansa site-ulPDL Bucureşti, cu siguranţă va exista şi această posibilitate. Vom face chiarun calendar pe tematici”, mai scrie pe blog Elena Udrea, actualul preşedinteinterimar al organizaţiei bucureştene a PDL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-31Parerea ta...

VLAD.ADRIAN
16 Aug 2010

Orice este bine venit atata timp cat un minstru precum doamna Udrea se implica si mai aduce si plus valoare din ceea ce doreste sa intreprinda. Bravo!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine