2020-07-07 12:23

Elev în STARE CRITICĂ după ce a căzut de la etajul doi al ȘCOLII

 |  14:04
Elev în STARE CRITICĂ după ce a căzut de la etajul doi al ȘCOLII

Un elev de 13 ani a căzut, miercuri, de la etajul doi al școlii unde învăța, El a fost găsit inconștient de angajaţii şcolii, care au sunat de urgență la 112, transmite Mediafax.

Nu se cunoaște deocamdată de ce elevul la şcoala gimnazială Mihai Eminescu din oraşul Năsăud a căzut printre balustradele instituţiei de învăţământ. Potrivit SAJ Bistriţa Năsăud, copilul ar fi căzut de la o înălţime de aproximativ 8 metri.

„Este vorba despre un minor căzut de la înălţime, inconştient, la şcoala gimnazială Mihai Eminescu Năsaud, în vârstă de 13 ani. Afirmativ căzut prin balustrada scărilor, de la circa 8 metri, aproximativ etaj 2. Au fost alocate două echipaje SAJ - unul cu medic de la Bistriţa şi unul de la Nasăud şi un exhipaj SMURD de la Năsăud", a declarat managerul Serviciulului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa Năsăud, Annabella Muzsi.

A fost alertat şi elicopterul SMURD care urmează plece de la Jibou şi să aterizeze în scurt timp pe stadionul din oraşul Năsăud pentru a prelua cât mai repede copilul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz