2020-08-04 15:02

Eliberat din funcţie după ce o elevă s-a accidentat la ora de sport

 |  15:59
Eliberat din funcţie după ce o elevă s-a accidentat la ora de sport

Directorul Şcolii ”I. G. Duca” din Capitală, Petre Craşoveanu, a fost eliberat din funcţie, la cerere, după incidentul în care o elevă de clasa a VII-a s-a accidentat la ora de sport care se desfăşura într-o spaţiu improvizat de hol, informează Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

”În urma prezentării raportului realizat de către o echipă a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), privind incidentul de la Şcoală Gimnazială 'I. G. Duca', sector 5, în cadrul Consiliului de Administraţie al ISMB, întrunit în data de 5 decembrie, directorul unităţii de învăţământ a fost eliberat din funcţie, la cerere”, se precizează într-un comunicat al ISMB.

Raportul a fost înaintat Şcolii ”I. G. Duca”, pentru a fi luate măsurile legale ce se impun referitor la responsabilitatea profesorului de educaţie fizică în producerea acestui incident. Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu, a declarat că ISMB nu a primit de la Şcoala ”I. G. Duca” nicio cerere pentru transformarea sălii de sport în sală pentru clasa pregătitoare. ISMB a făcut verificări la Şcoala ”I. G. Duca” după ce o elevă s-a lovit la cap, marţi, în timpul orei de sport care se desfăşura pe hol, într-un spaţiu improvizat.

Eleva a fost transportată la spital, unde s-a constatat că nu are leziuni cerebrale, însă a fost ţinută sub supraveghere medicală.

Ora de sport se desfăşura pe hol întrucât sala destinată acestei discipline fusese transformată în spaţiu pentru orele clasei pregătitoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz