2020-02-29 02:24

Elicopter rusesc, PRĂBUȘIT în zona Săpânța. Pilotul, găsit MORT

 |  21:00
Elicopter rusesc, PRĂBUȘIT în zona Săpânța. Pilotul, găsit MORT

O descoperire macabră a făcut un cioban care se afla la o stână situată în zona Socic din Săpânța. Acesta a găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, într-un elicopter de provenienţă rusească.

Anchetatorii spun că e un elicopter tip Kamov Ka-26, de fabricație sovietic, folosit în misiuni aviochimice, în agricultură, pentru stropire cu soluții, fertilizare sau combaterea dăunătorilor. În acest caz, elicopterul ar fi putut fi folosit, cel mai probabil, la traficul cu țigări, mai ales că nu are niciun însemn de înmatriculare, spun surse din anchetă, citate de vasiledale.ro.

De altfel, elicopterul zbura clandestin în România, fără autorizație de zbor și ar fi violat spațiul aerian, susțin aceleași surse. Cadavrul pilotului era în descompunere, semn că prăbușirea a avut loc de mai multă vreme.

"Referitor la incidentul aviatic produs pe raza comunei Săpânţa s-a întocmit dosar penal si se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj" declara IPJ Maramureș.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-09Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Mai 2019

venise sa faca contrabanda cu lingouri de aur in cimitirul vesel...pentru VALCOV.Pe urma avea drum la Londra sa aduca tezaurul BNR,si de la LoNDRA direct la BELINA la o partida de pescuit cu mafiotul flausat.S-a gasit planul de zbor si pasaportul pilotului impreuna cu poze de la vila din Brazilia Fortaleza unde era la spritzuri cu flausatul.In curand pe RISE PROJECT....ha ha ha
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine