2020-03-30 12:17

eMAG lansează livrarea cu automobile 100% electrice

 |  12:06
eMAG lansează livrarea cu automobile 100% electrice

eMAG lansează, în premieră pentru piața românească, livrarea coletelor cu automobile 100% electrice, prin programul Green Delivery.

Noul serviciu va fi activ pentru livrarea planificată în București și județul Ilfov, într-o primă etapă, urmând ca în două luni să fie extins și pentru alimentarea rețelei easybox.

Compania spune că a recurs la mașinile electrice în efortul de a răspunde provocărilor legate de poluarea din orașe și scăderea emisiilor de carbon.

„Ne preocupă ce lăsăm în urmă, iar prin această investiție venim în sprijinul clienților noștri interesați de sănătatea mediului și ne continuăm astfel eforturile de a construi un model de business responsabil. Împreună cu Sameday, ne propunem ca în următoarele șase luni să ajungem la 70 de vehicule 100% electrice și, treptat, să reducem amprenta de carbon pe care o lăsăm asupra mediului înconjurător", a spus Radu Ilinof, director customer experience eMAG.

Pentru început, livrarea eMAG Green Delivery va include șase automobile Nissan E-NV200, fiecare cu o capacitate de peste 200 de colete și autonomie între 200 și 300km. Stațiile de încărcare ale automobilelor electrice sunt alimentate cu energie 100% verde. Livrările se vor realiza prin intermediul companiei de curierat SameDay, deținută tot de eMAG.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine