2020-08-08 06:22

Emil Constantinescu, OPERAT de urgență după un accident casnic

 |  17:12
Emil Constantinescu, OPERAT de urgență după un accident casnic

Fostul preşedinte Emil Constantinescu a suferit un accident casnic în urma căruia şi-a fracturat grav clavicula şi glezna, fiind operat la Spitalul Militar Central “Dr. Carol Davila”, conform unui comunicat oficial.

Potrivit sursei citate, fostul şef de stat a alunecat, săptămâna trecută, pe o suprafaţă spălată cu detergent. În prezent, continuă recuperarea medicală la reşedinţă, pentru o perioadă de o lună şi jumătate.

“Preşedintele Constantinescu transmite toată aprecierea sa şi cele mai călduroase mulţumiri echipei de medici, asistente şi infirmiere din Secţia Ortopedie, condusă de doctorul Marius Stănescu. Mulţumiri doamnei prof. dr. Mariana Jinga, director medical al spitalului şi şef al Clinicii de Medicină Internă. Preşedintele Constantinescu mulţumeşte, de asemenea, Serviciului de Protecţie şi Pază pentru sprijinul acordat”, se mai arată în comunicat, conform Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-08Parerea ta...

CALATORUL
08 Iul 2020

Mosul asta poate totusi are minte si revine la starea de .... pensionar! Nu de misionar in numele Romaniei, pe bani multi si foarte multi, cheltuiti aiurea de Romania!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz